Dr. Gliga Marius
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Gliga Marius

Dr. Gliga Marius medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, Cabinet Endogyn.

Dr. Gliga Marius medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, Cabinet Endogyn.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Endogyn

program:
luni - joi: 14:00 - 19:00;
marti - miercuri: 14:00 - 17:00;
vineri: inchis;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0265.217.876 / 0744.985.090

Ai folosit serviciile Dr. Gliga Marius?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Consultatii, nastere
De Papp pe 25 Septembrie 2015

Medic exceptional

Un medic de exceptie!!!
De Fagaras lacramioara pe 27 Martie 2015

Un medic exceptional, foarte serios si in care poti avea deplina incredere. Ii multumesc si ii sunt profund recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru mine.

Recunostinta
De Ianas Edith pe 06 Ianuarie 2015

Am o parere extraordinara despre Dl. dr. Gliga,din toate punctele de vedere .Am fost operata cu multi ani in urma si tratata de acest,minunat doctor,care nunumai ca e doctor bun ,dar e si om in adevaratul sens al cuvantului.Mi-as dori sa fie toti medicii ca el..Dupa cum se stie cand omul e bolnav este foarta importanta si comunicarea intre medic si pacient,pe mine m-a ajutat foarte mult aceasta comunicare la recuperarea mea de dupa interventie.Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca,ma bucur ca nu ati parasit tara ca multi alti medici.Respectele mele.

Un medic exceptional
De Brejan Cristina pe 26 Noiembrie 2014

De 15 ani sunt pacienta dumnealui si pot sa spun ca e un om si un medic extraordinar.

Dr. Gliga Mariua
De C.B. pe 28 Iulie 2014

Un medic extraordinar.

Dr. Gliga Marius
De PRECUP KLARA pe 21 Noiembrie 2013

A fost medicul ginecolog pe care l-am dorit. Este un medic minunat din punctul meu de vedere.

Contact Dr. Gliga Marius

Adresa

Avram Iancu, 49, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0265.217.876 / 0744.985.090
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari