Dr. Giuvelea Irinel Cristina
41 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
clinica

Dr. Giuvelea Irinel Cristina

Dr. Giuvelea Irinel Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie, studii complementare in tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, medic colaborator Hyperclinica MedLife Favorit.

Dr. Giuvelea Irinel Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie, studii complementare in tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, medic colaborator Hyperclinica MedLife Favorit.

colposcopie;
ecografie;
supraspecializare reproducere umana asistata;

obstetrica - ginecologie

Hyperclinica MedLife Favorit

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9646

Ai folosit serviciile Dr. Giuvelea Irinel Cristina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand in nici un caz!
De Ireena pe 06 Martie 2019

In urma cu 10 ani, ma aflam la prima mea sarcina, si am facut imprudenta de a avea incredere in dansa. Nu stie sa interpreteze corect echografiile, m-a trimis în perioade greșite sa le fac, având rezultate total eronate. Din cauza ei am ajuns sa fac amniocenteza in luna a 5-a, pentru ca , neștiind sa interpreteze prima echografie, în care se vedea clar ca copilul meu este sănătos. Asta am aflat ulterior amniocentezei, de la in medic genetician.
Doamna mi-a zis fara mila ca daca am un var cu sindrom down și copilul meu are același sindrom down! Asta la 4 luni jumate, după care tot stresul m-a copleșit, nemaiputând face nimic, am plâns 2 saptamani!
Imi pare rau ca nu mi-am dat seama de incompetenta doamnei mai devreme!
Nu a venit nici cand am nascut, pentru ca mi-a venit sorocul mai devreme cu o săptămână decât ma programase ea. Dacă aș fi optat pentru naștere naturală la fel ar fi făcut, ca aia nu ai cum sa o programezi cand vrei tu și la ce ora vrei!
Lucrează în atât de multe locuri încât nu are cum sa vina la o urgenta!

ok
De Valentina2019 pe 10 Ianuarie 2019

Ieri am facut o programare ad-hoc la dna dr la Medlife si spre surprinderea mea am gasit loc pt astazi, a 2 zi! apoi m am apucat sa googlest informatii si pareri despre ea. am gasit acest site si aceste feedback uri negative si m am ingrozit! M am dus cu teama azi la ea, dar n a fost rau deloc. La inceput si a dat putin ochii peste cap ca nu am intrat in cabinet la timp (eu asteptam la usa sa ma cheme cineva), si ea se pare ca era cam grabita si s a enervat putin ca am pierdut vremea la usa. dar apoi a fost super ok, m a consultat, mi a explicat tot ce am intrebat. deci per total a fost ok. ce sa zic, parerile sunt impartite. am tinut sa mi scriu parerea caci am fost foarte speriata dupa ce am citit comentariile voastre. zi buna!

NU RECOMAND - lipsa de profesionalism si atitudine batjocoritoare fata de pacient
De Catalina pe 18 Mai 2018

Un medic caruia ii lipseste in primul rand bunul simt si profesionalismul. Usurinta de a face o programare la acest medic se datoreaza practic acestui lucru. Consultatia pe care mi-a oferit-o dr.Giuvelea Cristina a durat 3 minute timp in care la toate raspunsurile pe care le-am oferit la intrebarile doamnei, aceasta a ras, a infirmat spusele mele respectiv m-a jignit subtil. O astfel de atitudine de zeflemea la adresa pacientilor nu ar trebui tolerata de catre cei de la Medlife unde aceasta isi desfasoara activitatea.

Doamna doctor aroganta
De Cris pe 17 Mai 2018

Doamna doctor este de o aroganta nemaiîntâlnita. Daca poate te stoarce de bani. Si recomanda medici posibil prieteni cu ea. Nu stiu cum puteti sa apreciati un asemenea om care i se adreseaza pacientului"de sus" si care ii plateste consultația. Probabil ati platit destule analize. Nu o recomand, decat daca doriti sa fiti tratate cu scarba si expediate de graba fara sa primiti multe explicatii caci doamna nu are rabdare sa informeze pacientul.

Lipsa de interes
De Cristinna pe 07 Mai 2018

Poate ca am sa o apreciez pe aceasta dna doctor , in momentul in care va fi preocupata de problema pacientului și nu de problema căutării unei melodii in telefon, pe care sa o redea in boxa bortabila.Este posibil ca unii sa lucreze mai bine cu muzica dar problema pacientului are prioritate , mai ales când și plătești toate costurile serviciilor medicale

Nu recomand
De Andreea pe 18 Aprilie 2018

Un medic cu un aer de superioritate și aroganta peste limita.Caută sa te expedieze cat mai repede posibil din cabinet , nici nu se obosește sa se ridice de la birou sa te controleze sau sa supravegheze ce face asistenta . Este mai mult interesată de aspectul ei fizic, decât de problemele pacientului.
Pentru viitoarele paciente , nu omiteti “atențiile” , poate acestea ii vor reduce tonul și atitudinea aroganta .

Cel mai bun medic
De Geanina Ilies pe 20 Martie 2018

Fara sa exagerez, doamna dr Giuvelea este unul dintre cei mai buni medici in acest domeniu.
Am trecut prin mana multor medici si va spun sincer, atitudinea doamnei, profesionalismul, factorul psihologic sunt cu mult peste ceea ce am intalnit in alte cabinete.
O recomand cu toata caldura!

Atitudine total lipsita de profesionalism
De Ionela pe 28 Februarie 2018

Sustin opinia de mai jos. Am fost si eu la dna dr Giuvelea si am ramas profund dezamagita de atitudinea ei. Mi-a vorbit pe un ton de maxima superioritate si am iesit plangand la propriu din cabinet deoarece a stiut cum sa se joace cu psihicul meu si sa ma faca sa cred ca e posibil sa am cancer chiar si ca e neaparata nevoie de o procedura invaziva. Evident ca nu e cazul de asa ceva , lucru confirmat ulterior de o adevarata dna dr de la clinica Micomi. In concluzie, nu mai calc la dna dr Giuvelea si nu o recomand sub nicio forma.

Atitudine necorespunzatoare
De Bianca pe 20 Februarie 2018

Am fost la doamna doctor pentru un consult de rutina si un papanicolau. In timpul consultului, doamna era mai preocupata de a-si masura burta si de a i se plange asistentei ca s-a ingrasat, in loc sa ma consulte. Dupa toate acestea, la final imi recomanda sa imi fac o analiza care nu avea nicio legatura cu situatia mea. Complianta si cu respect fata de indicatiile unei persoane de specialitate, fac acest lucru pentru ca la final sa aflu ca acea analiza nu intra in abonamentul lunar, doamna dorind sa mai bage in buzunar niste bani clinicii degeaba. Am refuzat sa ma duc sa-mi interpreteze rezultatul tot dansa avand in vedere lipsa de respect cu care m-a tratat, iar noul medic vazand analiza a inceput sa rada, spunandu-mi ca este inutila.
Din pacate, ulterior vizitei am auzit si de la alte persoane ca acest comportament nu intra in categoria “ocazional”
Recunosc ca vina imi apartine intr-o oarecare masura ca nu am facut niste research-uri in ceea ce o priveste, acesta fiind si motivul pentru care scriu acest review.

recomand
De Claudia pe 27 August 2017

Merg la dna Giuvelea de 2 ani si este super. Acum vreau sa fac un bebe, sper sa mi se intample cat de curand :). Mi-a dat toate sfaturile negecsare pentru asta, am facut analize, mi-a recomandat sa iau anumite vitamine. Totul este ok. Medicul este deosebit, iti inspira incredere si este foarte curajoasa, sigura pe ea, pe ce spune, nu iti lasa urme de indoiala si da dovada de experienta. Acum dilema mea este ca daca voi ramane insarcinata nu stiu daca doresc sa dau cateva (multe) mii de lei ca sa nasc la Medlife. Stiti cum daca o gasim si in alte clinici sau in spitalele de stat?

Contact Dr. Giuvelea Irinel Cristina

Adresa

Drumul Taberei, 24, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.9646
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari