Dr. Giuvelea Irinel Cristina
39 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
clinica

Dr. Giuvelea Irinel Cristina

Dr. Giuvelea Irinel Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie, studii complementare in tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, medic colaborator Hyperclinica MedLife Favorit.

Dr. Giuvelea Irinel Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie, studii complementare in tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, medic colaborator Hyperclinica MedLife Favorit.

colposcopie;
ecografie;
supraspecializare reproducere umana asistata;

obstetrica - ginecologie

Hyperclinica MedLife Favorit

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9646

Ai folosit serviciile Dr. Giuvelea Irinel Cristina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

NU RECOMAND - lipsa de profesionalism si atitudine batjocoritoare fata de pacient
De Catalina pe 18 Mai 2018

Un medic caruia ii lipseste in primul rand bunul simt si profesionalismul. Usurinta de a face o programare la acest medic se datoreaza practic acestui lucru. Consultatia pe care mi-a oferit-o dr.Giuvelea Cristina a durat 3 minute timp in care la toate raspunsurile pe care le-am oferit la intrebarile doamnei, aceasta a ras, a infirmat spusele mele respectiv m-a jignit subtil. O astfel de atitudine de zeflemea la adresa pacientilor nu ar trebui tolerata de catre cei de la Medlife unde aceasta isi desfasoara activitatea.

Doamna doctor aroganta
De Cris pe 17 Mai 2018

Doamna doctor este de o aroganta nemaiîntâlnita. Daca poate te stoarce de bani. Si recomanda medici posibil prieteni cu ea. Nu stiu cum puteti sa apreciati un asemenea om care i se adreseaza pacientului"de sus" si care ii plateste consultația. Probabil ati platit destule analize. Nu o recomand, decat daca doriti sa fiti tratate cu scarba si expediate de graba fara sa primiti multe explicatii caci doamna nu are rabdare sa informeze pacientul.

Lipsa de interes
De Cristinna pe 07 Mai 2018

Poate ca am sa o apreciez pe aceasta dna doctor , in momentul in care va fi preocupata de problema pacientului și nu de problema căutării unei melodii in telefon, pe care sa o redea in boxa bortabila.Este posibil ca unii sa lucreze mai bine cu muzica dar problema pacientului are prioritate , mai ales când și plătești toate costurile serviciilor medicale

Nu recomand
De Andreea pe 18 Aprilie 2018

Un medic cu un aer de superioritate și aroganta peste limita.Caută sa te expedieze cat mai repede posibil din cabinet , nici nu se obosește sa se ridice de la birou sa te controleze sau sa supravegheze ce face asistenta . Este mai mult interesată de aspectul ei fizic, decât de problemele pacientului.
Pentru viitoarele paciente , nu omiteti “atențiile” , poate acestea ii vor reduce tonul și atitudinea aroganta .

Cel mai bun medic
De Geanina Ilies pe 20 Martie 2018

Fara sa exagerez, doamna dr Giuvelea este unul dintre cei mai buni medici in acest domeniu.
Am trecut prin mana multor medici si va spun sincer, atitudinea doamnei, profesionalismul, factorul psihologic sunt cu mult peste ceea ce am intalnit in alte cabinete.
O recomand cu toata caldura!

Atitudine total lipsita de profesionalism
De Ionela pe 28 Februarie 2018

Sustin opinia de mai jos. Am fost si eu la dna dr Giuvelea si am ramas profund dezamagita de atitudinea ei. Mi-a vorbit pe un ton de maxima superioritate si am iesit plangand la propriu din cabinet deoarece a stiut cum sa se joace cu psihicul meu si sa ma faca sa cred ca e posibil sa am cancer chiar si ca e neaparata nevoie de o procedura invaziva. Evident ca nu e cazul de asa ceva , lucru confirmat ulterior de o adevarata dna dr de la clinica Micomi. In concluzie, nu mai calc la dna dr Giuvelea si nu o recomand sub nicio forma.

Atitudine necorespunzatoare
De Bianca pe 20 Februarie 2018

Am fost la doamna doctor pentru un consult de rutina si un papanicolau. In timpul consultului, doamna era mai preocupata de a-si masura burta si de a i se plange asistentei ca s-a ingrasat, in loc sa ma consulte. Dupa toate acestea, la final imi recomanda sa imi fac o analiza care nu avea nicio legatura cu situatia mea. Complianta si cu respect fata de indicatiile unei persoane de specialitate, fac acest lucru pentru ca la final sa aflu ca acea analiza nu intra in abonamentul lunar, doamna dorind sa mai bage in buzunar niste bani clinicii degeaba. Am refuzat sa ma duc sa-mi interpreteze rezultatul tot dansa avand in vedere lipsa de respect cu care m-a tratat, iar noul medic vazand analiza a inceput sa rada, spunandu-mi ca este inutila.
Din pacate, ulterior vizitei am auzit si de la alte persoane ca acest comportament nu intra in categoria “ocazional”
Recunosc ca vina imi apartine intr-o oarecare masura ca nu am facut niste research-uri in ceea ce o priveste, acesta fiind si motivul pentru care scriu acest review.

recomand
De Claudia pe 27 August 2017

Merg la dna Giuvelea de 2 ani si este super. Acum vreau sa fac un bebe, sper sa mi se intample cat de curand :). Mi-a dat toate sfaturile negecsare pentru asta, am facut analize, mi-a recomandat sa iau anumite vitamine. Totul este ok. Medicul este deosebit, iti inspira incredere si este foarte curajoasa, sigura pe ea, pe ce spune, nu iti lasa urme de indoiala si da dovada de experienta. Acum dilema mea este ca daca voi ramane insarcinata nu stiu daca doresc sa dau cateva (multe) mii de lei ca sa nasc la Medlife. Stiti cum daca o gasim si in alte clinici sau in spitalele de stat?

Nastere naturala
De Ilinca pe 28 Iulie 2017

Buna fetelor,
Imi poate spune cineva daca o recomanda pe Dr. Giuvelea Cristina Irinel, pentru nastere naturala?

Un medic exceptional
De Otilia pe 22 Aprilie 2014

Gravidele nu trebuie consultate "cu mana" pentru a nu se infecta colul, a carui lungime se afla din masuratorile echografice. In 2010 am nascut un baietel cu doamna dr. Giuvelea, iar in iulie voi naste si o fetita, bineinteles, tot cu dansa. Este un doctor deosebit! Este om inainte de toate, care imi insufla extrem de multa incredere! Nu vreau sa obosesc cu prea multe cuvinte de lauda. Doar atat: 10 copii as naste cu Dr. Giuvelea. Doar de dragul ei.

Contact Dr. Giuvelea Irinel Cristina

Adresa

Drumul Taberei, 24, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.9646
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!