Dr. Ghinda Emilia
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ghinda Emilia

Dr. Ghinda Emilia medic specialist ecografie obstretica - ginecologie.

Dr. Ghinda Emilia medic specialist ecografie obstretica - ginecologie.

obstretica - ginecologie

obstretica - ginecologie

Maternitatea Bucur

puteti suna la urmatoarele numere de telefon pentru detalii si programari 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15

Ai folosit serviciile Dr. Ghinda Emilia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Ghinda
De Adrian pe 29 Septembrie 2016

Aceasta doamna nu se poate numi doctor.A abandonato pe sotia mea cu 1 saptaman inainte de nastere.Pur si simplu i-a inchis telefonul in nas spunandui ca naste ea cu doctorul de garda.Asa am avut norocul sa dam peste domnul Olaru intradevar medic.Cu toata increderea mergeti la dansul.

Dr. Ghinda Emilia
De Loredana Albu pe 24 Februarie 2015

Am avut onoarea catorva ecografii in timpul sarcinii. Am aflat asa: "Nu-i vad stomacul, e o problema", "Ha, ce avem aici? O fetita!" (era baiat, noroc ca stiam deja), "Ecograful asta nu-i bun, veniti maine sa incercam cu altul". Maine: "copilul asta e cam mic, are 2,3 kg (peste 2 saptamani am nascut, avea 3,200 copilul mic. In saptamana urmatoare, un alt doctor a putut sa vada totul bine, normal si cu rezultate aproape de realitate fix pe acelasi aparat ecograf!
Si ce-i mai rau: toata incompetenta asta doamna "doctor" incearca sa o ascunda in spatele unui amalgam de aroganta.

Dr. Ghinda Emilia
De Anita pe 18 August 2010

Doamna doctor Ghinda, am nascut cu doamna doctor, m-a tinut in travaliu 12 ore, am sunat-o incontinuu o noapte intrega si nu mi-a raspuns la telefon, tarifele doamnei doctor sunt exagerate, mi-a facut o taietura verticala de la buric pana jos, o macelarita, nu a interesat-o nimic, eram tanara atunci, aveam doar 20 de ani si neputincioasa, daca eram astazi o dadeam in judecata pentru toata bataia de joc la care m-a supus. Recomand dragi mamici, sa nu va duceti la aceasta doamna doctor pentru ca veti suferi enorm. Nu e doctor, este un diavol cu chip de om. Am trait o mare trauma datorita acestei doctorite si o sa raman marcata toata viata. Nu stiu ce reactie as avea daca as vedea-o in fata ochilor, cu siguranta, nu una demna.

Dr. Ghinda Emilia
De Marinela tache pe 12 August 2010

Super specialist, super om. Ii multumesc pentru ca exista.

Contact Dr. Ghinda Emilia

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari