Dr. Gherasie Cristian
38 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gherasie Cristian

Dr. Gherasie Cristian, medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie ginecologica si obstetricala, laparoscopie, histerosalpingografie, colposcopie, supraspecializare in oncologie ginecologica.

Dr. Gherasie Cristian, medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie ginecologica si obstetricala, laparoscopie, histerosalpingografie, colposcopie, supraspecializare in oncologie ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Cfr 2

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33

Ai folosit serviciile Dr. Gherasie Cristian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

DOAMNE ce OM!! Ce MEDIC!!! Totul la superlativ!
De Ionita Nicolate Cerasela pe 22 Februarie 2016

Am ajuns la dansul acum exact 20 de ani in urma unei sarcini extrauterine. Tocmai venise ca medic la Policlinica CFR Nord iar eu imi reveneam dupa o sarcina extrauterina. Nu credeam ca o sa mai fac vreodata copii dar dansul m-a incurajat. Ulterior mi-a supravegheat sarcina, m-a ajutat sa aduc pe lume o minune de baiat intr-o zi de Duminica pe 8 noiembrie 1998> Cuvintele sunt prea sarace! Oriunde a-ti fi, sa aveti un drum plin de realizar! Multumesc pentru tot!

Recunostinta si multumiri
De Ileana Vecler pe 05 Iulie 2012

Am fost operata de dl. dr.Gherasie, consider ca mi-a salvat viata motiv pentru care ii multumesc si ii sunt recunoscatoare. Am incredere totala in dl. dr. Gherasie, imi pare rau ca a plecat din tara, am ramas fara medic ginecolog, de aceea, va rog, daca aflati ca se intoarce in tara, dati-mi si mie de veste, iar pana atunci imi puteti recomanda un medic ginecolog la fel de bun? Multumesc!

L-ati gasit pe d-nul dr Gherasie?
De Silvia C pe 14 Martie 2012

Eram foarte curoasa daca l-ati gasit pe d-l doctor. Am vazut ca cineva va recomandase sa-i scrieti email d-lui doctor. Ati reusit? Si eu il caut si as dori ceva recomandari in cazul in care el nu mai e in tara. As dori sa gasesc un medic ginecolog la fel ca si domnul dr. Daca aveti ceva vesti, va rog sa-mi scrieti si mie adresa la care l-ati contactat pe d-l dr.
Multumesc frumos, Silvia!

Medicul meu preferat
De Florentina pe 04 Septembrie 2011

Si eu am fost pacienta d-lui dr Gherasie din 2004, este un om deosebit, foarte bun bun profesional cu multe calitati pe care cam rar le mai gasim prin spitalele din Romania la alti medici, pacat ca oamenii buni pleaca din tara. Eu am nascut cu ajutorul d-lui dr. prin cezariana in 2009 si am adus pe lume un baietel si o fetita - gemeni, si totul a decurs foarte bine, ii multumesc d-lui dr. pt tot.

:Dr. Gherasie Cristian
De Cristina pe 07 Aprilie 2011

Si eu am nascut prin cezariana cu dansul si sotia dansului mana a doua. Un medic exceptional. Imi programasem sa vin in Ro sa nasc cel de-al doilea copil cu dansul. Cu regret am aflat ca a plecat din tara. Ce alti medici recomandati? Multumesc mult.

Informatii contact
De Carladominique pe 18 Februarie 2011

Pe net este inca disponibil CV-ul domnului doctor Gherasie. Ai acolo adresa dumnealui de email si ii poti scrie. Teoretic vei primi un raspuns intr-un timp scurt. Cu bine!

Dr. Gherasie Cristian
De Claudia pe 14 Februarie 2011

Un medic exceptional, regret nespus plecarea dansului din tara. Cu adevarat un doctor profesionist, disponibil tot timpul pentru pacientele sale, atat la centrele private cat si la spital.

Dr. Gherasie Cristian
De Dana pe 19 Ianuarie 2011

Am nascut cu el in aprilie 2010 si pana la el am fost la destui medici ginecologi renumiti si nici unul nu s-a purtat cum s-a purtat el cu mine. Foarte uman. Este un medic mai mult decat minunat si regret nespus ca a plecat din tara vroiam sa nasc si al-II-lea copil cu el si eram foarte linistita dar acum, sunt foarte trista.

Dr. Gherasie Cristian
De Ramona miruta pe 11 Ianuarie 2011

Eu am nascut cu dansul prin cezarina. Este un medic extraordinar si un om foarte bun. Daca nu se mai intoarce in tara am sa merg la consult in Franta, problema este ca nu stiu unde sa il gasesc, daca aveti informatii. Va multumesc.

Dr. Gherasie Cristian
De Carla Dominique pe 10 Noiembrie 2010

Intr-adevar, din pacate domnul doctor a plecat din Romania pentru a lucra in conditii civilizate si pentru a fi respectat. Am fost pacienta dansului timp de 10 ani si ii sunt recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru mine si pentru rudele mele pe care le-a tratat.
Un doctor minunat care se bucura din suflet pentru fiecare bebe care iese in lume prin mainile dumnealui. Pentru acest lucru, respect!

Contact Dr. Gherasie Cristian

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33
Site www.spitalulcliniccf2.ro
Email contact@spitalcf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!