Dr. Gheorghiu Diana
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gheorghiu Diana

Dr. Gheorghiu Diana, medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale competenta laparoscopie, ecografie si histeroscopie.

Dr. Gheorghiu Diana, medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale competenta laparoscopie, ecografie si histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon centrala - 021.255.40.90, secretariat - 021.255.40.25

Ai folosit serviciile Dr. Gheorghiu Diana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un om inainte de toate
De Andonie Mariana pe 26 Februarie 2016

Am fost la dansa la control....privirea ei calda m-a linistit cat a putut cand mi-a spus.....nu e bine draga mea.....este om inainte de toate si este un doctor cum rar intalnim in ziua de azi

Dr. Gheorghiu Diana
De ALICE pe 15 Decembrie 2014

Am nasut o fetita prin cezariana in iunie 2010 si o fetita in ianuarie 2014. Are o atitudine care te linisteste si iti da curaj. Pentru mine a fost ingerul meu pazitor in cele 2 nasteri.

Nastere
De Laura pe 05 August 2014

Ai nascut natural sau prin cezariana?

Dr. Gheorghiu Diana
De Mirela pe 28 Noiembrie 2013

Este un medic extraordinar, eu am nascut cu dansa in iunie 2012 prin cezariana. In perioada sarcinii (foarte usoara, cu un bebe de 3,800kg). O sunam daca mi se parea mie ca ceva nu merge bine, mergeam la consultatii ori de cate ori era necesar. Tot timpul foarte atenta, comunicativa, imi raspundea tot timpul la intrebari(multe!), un medic de nota 20! Tot la dansa merg la consultatii si dupa nastere.

Dr Gheorghiu
De Mary pe 09 Decembrie 2012

Si eu am nascut 2009 cu dansa, mi-a ramas o amintire foarte frumoasa din acea perioada. Am avut o sarcina nu tocmai usora, dar atitudinea dansei mi-a dat mereu curaj. S-a comprtat cu mine, ca si cum as fi fost primul ei pacient, entuziasmata si foarte atenta, care mi-a raspuns cu drag la orice intrebare. O doctorita excelenta! Acum ma pregatesc pentru a doua sarcina si tot la dumneaei am sa merg. O recomand din suflet.

Dr. Gheorghiu Diana
De Iuliana pe 19 Septembrie 2012

Un medic cum rar mai gasesti in zilele noastre si in spitalele noastre, am nascut cu dansa in septembrie 2010, dupa mari probleme cu sarcinile anterioare ( am pierdut 3 sarcini destul de inaintate, un medic exceptional, care mi-a fost disponibil la orice ora, chiar si cand a fost in concediu, un medic caruia ii datorez faptul ca am acum un copil minunat, un medic care pune foarte multt suflet, si cu care poti cmunica. Un medic exceptional pe plan profesional, un medic in adevaratul sens al cuvantului.

Super doctor
De MARRY pe 19 Iulie 2012

Eu am avut o sarcina cu mari probleme si am avut mare noroc ca am intalnit-o. Daca nu era ea poate nu mai eram eu acum. Am nascut pe 30 ianuarie 2012 prin cezariana, am fost foarte des la consultatii, o sunam oricand, m-a sprijinit si moral. Un om nemaipomenit. Ii sunt datoare toata viata.

Dr. Gheorghiu Diana
De Paula V pe 18 Decembrie 2011

Si eu am nascut in ianuarie 2011 cu ea la Sf. Pantelimon, un doctor extraordinar de bun. Medici ca ea se gasesc din ce in ce mai putini in tara noastra. Nu ezitati si cautati-o este foarte foarte buna in obstetrica - ginecologie.

Dr. Gheorghiu Diana
De CARMEN pe 02 Decembrie 2011

Si eu am fost pacienta dansei, dar nu am fost asa multumita. Ma mir ca te-a repezit pentru ca in general este foarte draguta, dar asta este una din putinele calitati ale ei. Nu am timp sa intru in detalii, dar nu este de recomandat.

Dr. Gheorghiu Diana
De Radu irina pe 22 Iulie 2011

Eu am avut-o ca medic din prima luna de sarcina pana in luna a 5a cand mi-a zis pe holul spitalului (dupa ce am asteptat 1 ora un consult, timp de 2 zile la rand, programata fiind chiar de dansa) ca pot astepta sa se elibereze alt medic care sa-mi faca consultul. Cand i-am reprosat ca sunt pacienta dansei si mi se pare normal sa ma consulte ea, mi-a raspuns ca nu are obligatii fata de nimeni si ca daca nu-mi convine ar trebui sa-mi caut alt medic.
Nu contest ca este medic bun deoarece prin recomandari am ajuns la ea insa ce a facut si a zis nu dovedeste decat lipsa de profesionalism.

Contact Dr. Gheorghiu Diana

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Telefon 021.255.40.90 / 021255.40.25 / 021.255.42.70 interior 166, 167, 235
Site www.sfpantelimon.ro
Email spital@sfpantelimon.ro
contact@sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari