Dr. Gheorghe Peltecu
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gheorghe Peltecu

Dr. Gheorghe Peltecu - profesor doctor specializat in chirurgie laparoscopica(laparoscopie), chirurgie oncologica, colposcopie
obstetrica - ginecologie.

Dr. Gheorghe Peltecu - profesor doctor specializat in chirurgie laparoscopica(laparoscopie), chirurgie oncologica, colposcopie
obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Ai folosit serviciile Dr. Gheorghe Peltecu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cerasela
De Ciobanu pe 27 Septembrie 2017

Am fost operata la san de dl. prof. Peltecu si pot spune ca este un profesionist si un om cu inima mare, foarte devotat muncii din spital, unde vine de acasa, in weekend, chiar daca nu este de garda, numai pentru a-si vedea pacientele. In plus, spitalul al carui manager este, arata si este dotat la standarde foarte inalte. Mii de multumiri domnului profesor! Merita toata stima!

Un dr cum nu am mai intalnit !
De Mihaela pe 23 Februarie 2017

Eu ii datorez viata dl dr Peltecu,ii mulțumesc din toata inima si tot timpul mă rog la dumnezeu sa ii de-a sănătate si putere de munca .Toata stima si aprecierea pentru dansulca doctor si om !

Complimente doctorului Peltecu din partea chirugilor de la AMC Amsterdam (clinica academica medicala).
De Aida Tanasescu pe 15 Iunie 2015

In 2009 am fost operata de domnul doctor Peltecu, cancer mamar invaziv ductal. Operatie exceptional executata dupa parearea medicilor olandezi. Multumita doctorului Peltecu traiesc. Multumesc, domnule profesor doctor Peltecu!

Un om de mare caracter, un profesionist, profesorul Peltecu
De Robert Caliga pe 06 Iunie 2013

Domnul profesor Peltecu este un adevarat profesionist, care se ocupa cu daruire de toate pacientele sale, si vorbeste si cu membrii familiei, il apreciez, chiar daca nu am fost eu pacientul, ci mama si iubita mea. Ii doresc multa sanatate, putere de munca si realizari!

Doctor bun
De Nicolau Iuliana pe 02 Noiembrie 2012

Prof. Dr.Gheorghe Peltecu este un om in adevaratul sens al cuvantului, iar ca medic este dedicat intru totul profesiei sale - o exceptie a vremurilor de azi. Face totul cu si din pasiune, total dezinteresat de partea materiala. Asta mi-a dovedit-o in doua randuri: in 2010 cand m-am operat la san, iar de curand, cand l-am cautat sa-mi opereze fiica. Felul in care arata spitalul Filantropia, dotarile acestuia si buna organizare te duc cu gandul ca te afli intr-o alta tara, iar amabilitatea intregului personal vine parca si-ti confirme acest lucru. Toate aceste aspecte sunt o buna carte de vizita pt. cel ce manageriaza spitalul - Dr. Gheorghe Peltecu - un exemplu viu care ar trebui copiat de multi dintre medicii din sistemul sanitar actual.

Dr. Gheorghe Peltecu
De Mirea raluca pe 09 Aprilie 2011

Eu am avut noroc sa il intalnesc pe acest doctor; pe mine m-a ajutat mult, altei persoane din familia mea i-a salvat viata. Este un om dedicat meseriei, un adevarat profesionist. Ar fi cea mai mare nedreptate, sa se spuna ceva de rau despre profesorul dr. Peltecu - a facut atat de mult bine.

Dr. Gheorghe Peltecu
De Badea mihaela pe 08 Februarie 2011

Multumesc lui Dumnezeu ca am avut norocul sa nasc cei doi copii cu dl dr. Peltecu, fetita mea are 19 ani si baiatul 13 este un dr. cum rar intlnesti, iar pe matusa mea a operat-o in 1993 de cancer la san si a ajuns la varsta de 93 de ani fara probleme. Ii urez multa sanatate si putere de munca.

Dr. Gheorghe Peltecu
De O cititoare pe 05 Februarie 2011

Pomana cauta in alta parte.

Dr. Gheorghe Peltecu
De Cristina pe 20 Ianuarie 2011

Logic, la cabinet dai bani.

Dr. Gheorghe Peltecu
De Mariana pe 21 Octombrie 2010

Si eu am nascut, acum 6 ani si 8 luni, cu dl dr. Peltecu, este un om cum putini poti intilni in viata. Daca nu a venit dumnealui la mine au venit, cred din ora in ora, alti profesori si rezidenti. Merg inca la cabinetul particular, am mare incredere in acest om.

Contact Dr. Gheorghe Peltecu

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache , 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari