Dr. Gero Vasilika
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Gero Vasilika

Dr. Gero Vasilika medic ginecolog, Centrul Medicover Unirii.

Dr. Gero Vasilika medic ginecolog, Centrul Medicover Unirii.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Centrul Medicover Unirii

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.335.3900

Ai folosit serviciile Dr. Gero Vasilika?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

A nascut cineva cu dna dr Gero Vasilica natural?
De AndraA pe 04 Aprilie 2019

Buna mamici!

am si o intrebare , poate ma ajuta cineva cu cateva informatii:
A nascut cineva cu dna dr Gero Vasilica natural? cum este ca medic?

Un medic foarte bun
De Oana pe 13 Mai 2018

Am nascut cu doamna dr. Gero,prin cezariana la cerere la spitalul Cf2,este un medic si o femeie extraordinara,eu am intrat in travaliu la 02 :30 dimineata si nu a ezitat sa vina, fiind medicul care mi a urmarit sarcina... O recomand cu incredere!

nastere naturala dr. Gero vasilika
De Muresan pe 29 Februarie 2016

Incerc sa aflu daca a nascut cineva natural, asistata de dr. Gero Vasilika si cum a fost/ Multumesc!

Un medic exceptional
De Cancea Andreea pe 22 Ianuarie 2016

Am nascut cu doamna doctor in Septembrie 2015. Este un medic extraordinar si foarte implicat. A raspund de fiecare data la telefon cand am avut probleme. O recomand cu drag.

Servicii superficiale,fără implicare
De Helen pe 16 Ianuarie 2016

Tratează problemele medicale superficial,fără a se implica si a încerca să găsească tratament adecvat sau cale de vindecare. Nu recomand acest medic.

Evitati-o pe Vasilika Gero
De Irina pe 10 Decembrie 2015

Nu am gasit un doctor mai superficial si mai lipsit de diplomatie. Am fost cu mama mea la o consulatie la "dna doctor" si i-a prezentat mamei 2 optiuni: ori face biopsie, ori va muri in chinuri. Daca aveti incredere sa va lasati pe mama acestui medic...ce sa va urez...sper sa nu fiti cu suspiciuni ridicate de cancer..ca sa puteti intelege ce a simtit mama mea cand aceasta DOAMNA s-a exprimat. Mai este necesar sa zic ca s-a uitat peste analizele mamei cu cea mai mare superficialitate???? Aveti grija pe mana cui va lasati.

Un om si medic de exceptie
De Stefania pe 08 Decembrie 2015

Dna dr Gero mi-a urmarit sarcina, din pacate nu am nascut cu dumneaei pt ca a fost plecata din tara in perioada in care am nascut, dar m-a lasat pe maini bune. Am simtit-o foarte apropiata mie toata perioada sarcinii si chiar si acum e o placere sa merg la control si sa o revad.

Un medic exceptional
De Nicoleta Raluca pe 22 Octombrie 2015

Am nascut cu doamna doctor Gero pe 1 septembrie si nu pot decat sa spun ca a fost o experienta unica!Nasterea a avut loc prin cezariana la 39 de saptamani.Inca de la inceput doamna doctor a fost extraordinar de calda si ne-a indrumat pasii catre cele mai bune directii (aici ma refer la diabetul meu gestational pe care am reusit sa-l depasesc cu succes) dar si la cele mai mici dificultati (cand mi-a raspuns la telefon la 10 noaptea deoarece aveam febra 38). Dupa nastere, la primul control doamna doctor m-a imbratisat si am simtit deja ca e mult decat un medic, este medicul meu de suflet! recomand cu caldura tuturor femeilor care vor sa aiba parte de o experienta frumoasa la nastere!

Dr Gero Vasilika
De Teodora pe 11 Martie 2015

Un medic extraordinar, raspunde la orice intrebare alungand temerile nejustificate, te consulta intr-o atmosfera degajata si relaxata. Foarte atenta la detaliile ce pentru alti doctori pareau inexistente... Am nascut pe 1 ianuarie, nasterea declansandu-se la 38 de saptamani, a raspuns la telefon iar in 5 minute dupa internarea mea in spital - a venit si dansa. Recomand cu mult drag.

Dr. Gero Vasilika
De Daniela pe 17 Aprilie 2013

Toata recunostinta.

Contact Dr. Gero Vasilika

Adresa

Bulevardul Marasesti , 64-66, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.335.3900
Site www.medicover.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari