Dr. Georgescu Maria
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Georgescu Maria

Dr. Georgescu Maria medic specialist obstretica - ginecologie, Centrul Medical Syromed Plus.

Dr. Georgescu Maria medic specialist obstretica - ginecologie, Centrul Medical Syromed Plus.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Syromed Plus

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.210.4592

Ai folosit serviciile Dr. Georgescu Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr.Maria Georgescu
De Madalina pe 16 Ianuarie 2017

Dna Dr.este doar ptr consult analize ecografii..ptr nasteri nu este lucreaza cu dr din alte spitale de stat

Dr. Georgescu Maria
De Mădălina pe 15 Ianuarie 2017

Doamna doctor Georgescu este un medic bland, atent cu pacientele, raspunde la toate întrebările cu răbdare, dar dacă vrei sa continui ca și gravida nu mai este atât de disponibilă. Dacă ii ascultam sfatul, nu-l mai aveam pe primul meu băiețel. La prima problema apărută, când am sunat-o, în loc sa ma cheme la control mi-a spus la telefon sa stau acasă pana în săptămâna următoare ca oricum sarcina este pierdută. Sa așteptăm să se elimine singură.

Dr. Georgescu Maria
De Ana pe 13 Ianuarie 2017

In cazul in care doaresc sa duc o sarcina pana la capat cu doamna doctor, se poate ocupa sau este doar pe partea de consult?

Dr. Georgescu Maria
De Andreea pe 14 Iunie 2016

Am fost de curând la control la doamna dr. Georgescu Maria și pot să spun că este un doctor extraordinar. Este foarte atentă cu pacientele, nu le grăbește, le explică totul în detaliu și te face să te simți mai bine per total. O recomand din tot sufletul!

Un medic adevarat.
De Georgiana pe 30 Noiembrie 2013

Am avut parte de cea mai buna experienta la consultatia ginecologica. Dna dr. Georgescu Maria m-a primit cu caldura, m-a ascultat cu atentie si si-a dat toata silinta sa-mi rezolve problemele medicale. Sunt la sfarsitul tratamentului si pot sa spun ca (dupa mult timp) ma simt foarte bine. Multumesc doamnei doctor si recomand Centrul Syromed Plus.

Dr. Georgescu Maria
De Pertea marioara pe 03 Septembrie 2010

Pentru toate doamnele care au o problema de sanatate, mergeti cu incredere la aceasta clinica.

Ginecologie la Syromed
De IONESCU CRISTINA pe 02 Septembrie 2010

Eficienta maxima, programare rapida, tratament supereficace. Sunt extrem de multumita. Sa nu mai vorbim de tariful acceptabil.

Dr. Georgescu Maria
De TOMA ELENA pe 02 Septembrie 2010

Servicii medicale complete, tratamente tintite care si-au dovedit eficienta, comunicare excelenta. Tarife acceptabile. De nota 10.

Contact Dr. Georgescu Maria

Adresa

Barbu Vacarescu, 39, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.210.4592
Site www.syromed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari