Dr. Geanta Gheorghe
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica

Dr. Geanta Gheorghe

Dr. Geanta Gheorghe, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Cluj.

Dr. Geanta Gheorghe, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Cluj.

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Cluj;
Clinica de Ginecologie I "Doamna Stanca" din Cluj;

Ai folosit serviciile Dr. Geanta Gheorghe?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doctor George Geanta
De Bodriheic pe 14 Ianuarie 2017

Buna ziua sunt ica si as dori sa iau legatura cu domnu doctor Geanta.Sunt din bBistrita si am fost diagnosticata cu chist de glanda bartolin si as vrea sa ajung la domnia sa asta datoranduse faptului ca in urma cu9ani bunica mea a avut o operatiecextrem de grea iar dumnealui a fost al doilea Dumnezeu pt ea.ma poate ajuta cineva.

Un doctor de exceptie
De Sandu Petronela pe 05 Mai 2016

Dr.Geanta este un dr.extraordinar de profesionist. Am nascut cu ajutorul dumnealui in 2011 un baietel prin cezariana. Mama mea a fost operata de acest minunat doctor. Am incredere deplina in acest minunat om si doctor si il recomand cu caldura .

Un om intre oameni
De Angela vass pe 18 Februarie 2014

L-am cunoscut acum 13 ani. A fost intotdeauna un om care a stiut sa asculte, sa inteleaga, sa te faca sa intelegi. Nu am decat cuvinte de lauda. Peste ani impresiile nu s-au schimbat. Pe L-am recomandat la toate cunostintele si prietenele mele, atunci cand au avut nevoie de el. Cuvintelemele? Doar multumesc.

Nr. de telefon dr. Geanta
De LUNCAN CORINA pe 14 Februarie 2013

As dori si eu nr. de tel al domnului dr. daca se poate. Am mare nevoie de el. Multumesc.

Dr. Geanta Gheorghe
De Cristina pe 15 Martie 2011

Buna, ai putea sa imi dai si mie un nr. de al domnului dr. Geanta Gheorghe caci as dori sa merg si eu la dumnealui la o consultatie.

Dr. Geanta Gheorghe
De BOCSA GABRIELA pe 17 Noiembrie 2010

Un profesionist extraordinar si un om minunat.

Dr. Geanta Gheorghe
De Lavinia pe 14 Octombrie 2010

Am fost operata de catre dr. Geanta in 22 septembrie 2010, de un chist pe ovarul stg. de 8 cm. Operatie reusita de catre acest medic minunat, si in data de 25 septembrie 2010 am fost lasata acasa. Sunt in curs de recuperare, dar vreau sa va zic ca a doua zi dupa operatie m-am ridicat din pat, si incet incet merg spre bine. Multumesc dl. dr. Geanta si asistentelor.

Dr. Geanta Gheorghe
De Mirela pe 05 Iunie 2010

Intr-adevar domnul dr Geanta este un finut si un om deosebit, nu prea vorbaret, cateodata enervant ca nu prea sta sa iti explice, dar un profesionist. Ii doresc din suflet multa sanatate si sa fie fericit.

Dr. Geanta Gheorghe
De Emilialor pe 25 Mai 2010

Mi s-a descoperit un chist pe ovarul stang cand aveam 18 saptamani de sarcina, chist care trebuia operat imediat deoarece aveam dureri groaznice. In Alba Iulia mi s-s propus operatie, dar cu pierderea sarcinii, dr. Geanta mi-a dat speranta. M-a operat asigurandu-ma ca totul va fi bine, si acum am o minunatie de fetita pe care am nascut-o tot cu dr. Geanta. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Legat de disponibilitate mi-a raspuns la orice ora si tot timpul m-a asigurat ca totul va fi bine, asa a si fost si cred ca in mare parte si datorita faptului ca am avut incredere maxima in dansul. Intr-adevar atunci cand am fost operata a venit sambata din timpul liber pentru a ma opera, iar cand am nascut am nascut joia si a venit si duminica si lunea sa ma vada, ii sunt recunoscatoare pe viata. Daca ajungeti la dr Geanta acordati-i intreaga incredere si va fi bine, nu va stresati, are experienta si luciditatea incat sa nu va dea sperante false. As avea multe de spus, mai ales de cand am fost internata in spitalul militar pentru operatia de chist, toate numai de bine, dar cred ca nu trebuie sa va conving ci sa va urez sanatate si sa nu aveti nevoie, dar daca totusi stati in cumpana alegeti-l pe dr Geanta, simpla lui prezenta va va face bine, va va da incredere si veti trece peste toate. Sanatate!

Dr. Geanta Gheorghe
De Camelia pe 19 Mai 2010

Aveam doar 25 de ani cand am fost opertata la dr. Geanta de fibrom uterin. Am fost operata intr-o vineri, sambata fiica domnului doctor a avut nunta, iar duminica domnul doctor a venit in vizita. A fost atent cu fiecare pacienta, ne-a consultat, desi era ziua lui libera, si desi era a doua zi dupa nunta fiicei, cand probabil orice socru mare sta cu invitatii si petrece inca. Concluziile vin de la sine, eu una, nu am vazut un dr. mai devotat decat dr. Geanta. Intr-adevar, nu este foarte vorbaret, insa este foarte profesionist si devotat.

Contact Dr. Geanta Gheorghe

Adresa

Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari