Dr. Ganea Mihai
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ganea Mihai

Dr. Ganea Mihai medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal Onesti.

Dr. Ganea Mihai medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal Onesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Municipal Onesti

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.323.111

Ai folosit serviciile Dr. Ganea Mihai?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un inger care ma ajutat sa -mi indeplinesc cel mai frumos vis .....domnul dr GANEA MIHAI
De Gafton anda pe 02 Aprilie 2011

Ma numesc anda gafton si vreau sa spun in cateva cuvinte ce om minunat este domnul dr ganea.dupa ce trei medici mi-au spus ca nu pot avea copii niciodata ,deoarece am uter atrofiat,hipoplazie gradul 1-2,cu ajutorul dumnealui (si a tratamentului dat de dansul)am reusit sa raman insarcinata si sa duc sarcina la termen.Am avut o nastere normala binenteles asistata de dansul si am acum o fetita minunata de 4 ani.Este un om minunat si un adevarat profesionist.Cunosc foarte multe persoane care au fost foarte multumite de dansul si daca ar fi sa recomand cel mai bun medic ginecolog pe dansul l as recomanda oricui.

Dr. Ganea Mihai
De POPESCU MADALINA pe 11 Ianuarie 2011

Totul este in regula.

Contact Dr. Ganea Mihai

Adresa

Perchiului, 1, Bacau, Onesti

Telefon 0234.323.111
Site www.spitalonesti.ro
Email office@SpitalOnesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!