Dr. Galearschi Armand Sorin
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Galearschi Armand Sorin

Dr. Galearschi Armand Sorin medic primar obstretrica - ginecologie in cadrul maternitatii Cuza - Voda din Iasi.

Dr. Galearschi Armand Sorin medic primar obstretrica - ginecologie in cadrul maternitatii Cuza - Voda din Iasi.

obstretrica - ginecologie

ginecologie

maternitatea Cuza Voda din Iasi

pentru programri puteti suna la urmatorul numar de telefon 0722.456.978

Ai folosit serviciile Dr. Galearschi Armand Sorin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Galeaschi Sorin
De Somitca Emilia pe 23 Ianuarie 2018

Un doctor foarte bun. Am avut o sarcina cu multe probleme si datorita domnilor doctori Galeaschi si Scurtu am un baiat sanatos, acum in varsta de 9 ani.

buna ziua asi dori si eu un ecograf si un control pentru nevastamea cum procedez
De Vasile Bitic pe 28 August 2016

buna ziua asi dori si eu un ecograf si un control pentru nevastamea cum procedez ? va multumesc ast raspunsul dumnevoastra

Un medic intelegator cu pacientele.
De Bic pe 04 Aprilie 2015

d-ul dr.a.s.galearschi este un medic forte bun, dovada nr.mare de paciente pe care il are la policlinica industriala.

Exceptional medic
De Dora pe 12 Ianuarie 2015

Numai cuvinte de lauda! Un om care are grija de paciente! Este alaturi de tine oricat de grava este situatia. Face munca cu pasiune, este mereu la curent cu tot ce este nou in domeniu. Un medic pe care-l recomand din inima! Medicii tineri au multe de invatat de la el.

Nemultumita!
De Iuliana pe 21 Iunie 2014

Nemultumita total de domnul Dr. Armand Sorin Galearschi! Astepti cate o ora la rand, cand ajungi la el te trateaza in graba ca mai sunt 20 de pacienti la usa, superficial si pentru orice informatie trebuie sa platesti.

Am fost de vreo 3 ori de fiecare data am fost nemultumita si nu mai merg in viata mea. Am facut o ecografie la sani, prescrie aceeasi crema la toate femeile (indiferent ca e: chist, mastoza, fibroadenom etc) si nu are niciun efect.

Nu este actualizat cu noile tratamente, le prescrie pe aceleasi de ani de zile! Nu stia sa-mi dea prea multe detalii mi-a zis ca intreaba un alt doctor si sa-l sun pe numarul personal.

L-am sunat de vreo 2 ori, mi-a zis ca a uitat, ca nu a avut timp etc si sa nu mai indraznesc sa-l mai sun pe numarul personal (pe care el mi l-a dat) ca il deranjez foarte tare. Mi-a facut o impresie foarte proasta si nu-l recomand ca ginecolog!

Multumesc!
De LUPU MIHAELA pe 09 Martie 2014

Am doar cuvinte de lauda pentru domnul doctor Galearschi si pentru intreaga echipa cu care lucreaza dumnealui. Am fost in evidenta dumnealui si am nascut prin cezariana un baietel minunat. Am fost atent monitorizata pe tot parcursul sarcinii si nu a trebuit sa dau bani asa cum spun unele persoane ca trebuie sa dai atentii ca sa fii bagata in seama. Tu, ca bolnav trebuie sa te interesezi de sanatatea ta si nu trebuie sa vina domnul doctor la tine sa te intrebe ce ai si daca vrei sa te tratezi, asa ca pentru acele doamne care spun ca el nu e un doctor eficient, mergeti dragele mele si va cautati de aveti ceva de tratat si nu asteptati sa fiti cautate de doctori. Mult succes in continuare domnului doctor si eu il recomand tuturor doamnelor care vor sa aiba un doctor competent.

Dr. Galearschi Armand Sorin
De Ana maria pe 01 Septembrie 2013

Nu am cuvinte sa-i pot multumi acestui minunat om pentru tot ce a facut pentru mine. Dumnezeu sa-l binecuvanteze.

E de nota 10!
De Atomei Alina pe 25 Aprilie 2013

E cel mai bun doctor din Iasi. El m-a consultat in timpul sarcinii si am nascut cu dr. Scurtu. Si dumnealui e la fel de bun. Sunt foarte multumita de serviciile dumnealor. Si acum, la cea de-a doua sarcina, tot la dr. Galearschi merg.

Dr. Galearschi Armand Sorin
De Diana pe 21 Aprilie 2013

E cel mai tare din tot Iasul asta, daca nu chiar din Romania. Il recomand cu caldura si cu maxima incredere. Este un exemplu demn de urmat.

Numai de bine
De Violeta pe 04 Iulie 2012

Domnul doctor Galearschi este un om extraordinar, un profesionist si ar trebui sa fie un model pentru multi medici. Chiar ca nu te strange-n spate cand stii ca trebuie sa mergi la un consult ginecologic. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si pentru toate pacientele care i-au trecut pragul cabinetului si ii doresc sa fie la fel de dedicat profesiei, pentru ca sigur voi mai avea nevoie de Domnia sa. Il recomand cu caldura tuturor persoanelor care cauta un medic adevarat.

Contact Dr. Galearschi Armand Sorin

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000 interior 111, 152, 239
Site www.obstetrics.ro
Email ono@mail.dntis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari