Dr. Galan Oana
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Galan Oana

Dr. Galan Oana medic ginecolog, Centrul Medical Rotmed.

Dr. Galan Oana medic ginecolog, Centrul Medical Rotmed.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Rotmed

luni: 09:00 - 11:30;
marti: 14:00 - 18:00;
miercuri: 11:00 - 13:00;
joi - vineri: 12:00 - 15:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0364.140.205

Ai folosit serviciile Dr. Galan Oana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Galan Oana
De Ioana popescu pe 11 Octombrie 2011

In primul rand vreau sa mentionez faptul ca dupa diagnosticarea mea cu ASC-H in urma controlului de catre d-na dr. oana galan am decis ca este cazul sa mai cer inca doua pareri diferite de la alti doctori vis-a vis de testul babes papanicolau si cele doua teste au iesit foarte bine. Mi s-a parut sincer ca pentru a mai face cateva investigatii in plus pentru a mai obtine niste bani si a-mi da dupa aceea raspunsul ca de fapt nu am nimic a invocat acest ASC-H. In fine, mie nu mi-a inspirat prea mare inceredere desi a vrut sa fie o persoana deschisa si apropiata de pacienta.

Contact Dr. Galan Oana

Adresa

Mircea Zaciu, 2-4, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0364.140.205
Site www.rotmed.ro
Email office@rotmed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari