Dr. Galagan Ovidiu
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Galagan Ovidiu

Dr. Galagan Ovidiu medic primar specilaitate obstetrica - ginecologie, competente ecogafie, colposcopie, doctor in stiinte.

Dr. Galagan Ovidiu medic primar specilaitate obstetrica - ginecologie, competente ecogafie, colposcopie, doctor in stiinte.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii sunati la numarul de telefon: 021.322.0205

Ai folosit serviciile Dr. Galagan Ovidiu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Adevarat profesionist
De Angi pe 09 Mai 2014

Este unul dintre cei mai buni medici din tara1 Va spun asta pentru ca este medicul meu de familie, operand-o pe mama, eu nascand un baietel de 3.900 sanatos prin cezariana si acum urmeaza sa mai dau nastere unui copil tot cu el! Numai cuvinte de lauda unei inimi mari si un suflet binecuvantat! Sa-l tina Dumnezeu sanatos!

Dr. Galagan Ovidiu
De Cami pe 06 Aprilie 2011

Profesionist.

Dr. Galagan Ovidiu
De MARIN ELENA pe 27 Decembrie 2010

Un doctor super sufletist, intelegator si foarte competent. Nota 10 din partea mea. Il recomand in special mamicilor care au probleme cu sarcina pentru ca se implica 100%!

Contact Dr. Galagan Ovidiu

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!