Dr. Gafiteanu Dumitru
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gafiteanu Dumitru

Dr. Gafiteanu Dumitru, medic ginecolog.

Dr. Gafiteanu Dumitru, medic ginecolog.

ginecologie

ginecologie

Maternitatea "Elena Doamna" Iasi

Ai folosit serviciile Dr. Gafiteanu Dumitru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Unde il pot gasi pe dl doctor
De Amalia pe 01 Martie 2011

Unde are cabinet dl doctor Gafiteanu? Vreau si eu o ecografie morfologica la el. Va rog ajutati-ma si cu un nr. de telefon. Va multumesc.

Dr. Gafiteanu Dumitru
De Alina pe 25 Februarie 2011

Am dat de domnul dr. Gfitenu accidental in timp ce investigam niste noduli la san, am facut o serie de ecografii la el si am ramas impresionata de deschiderea, profesionismul si rabdarea dumnealui. E un medic desebit care priveste interesul pacientei, te face sa te simti importanta si e atent la tot ceea ce spui. Nu neglijeaza nici un aspect, e foarte comunicativ. Sincer,eu as merge la dumnealui cu toata increderea. De fapt, acum m-ar interesa sa gasesc un medic ginecolog pentru ca doresc si un copil si mai am o serie de probleme si tare mi-as dori sa merg la el dar am inteles ca e specializat doar pe ecografie si ca nu se ocupa cu alt tip de monitorizari si consultatii. Daca e asa, e mare pacat, pentru noi. Eu as vrea tare mult sa merg la el. Medic adevarat, de nota 10!

Dr. Gafiteanu Dumitru
De Gina pe 04 Ianuarie 2011

Mi-am facut ecografiile toate la dr. Gafitenu. E super ok. Nu cred ca i se poate reprosa ceva. Am revenit dupa 2 ani la acesta pentru a-mi trata 2 noduli la sani. Am ramas impresionata de rabdarea de care a dat dovada si de faptul ca nu a tratat superficial problemele mele stand si aproape o ora sa-mi explice pe intelesul meu orice nelemuriri. Sper sa apelati si voi la el.

Dr. Gafiteanu Dumitru
De Gianina pe 23 Noiembrie 2010

Am avut ocazia sa fac o ecografie la dr. Gafiteanu si am ramas impresionata de rabdarea sa. Nu s-a lasat pana nu a masurat ce avea de masurat la BB. E un tip foarte calm, pare cam ursuz dar asta e prima impresie. E tanar si super profesionist. Sper sa nu plece din Romania!

Contact Dr. Gafiteanu Dumitru

Adresa

Elena Doamna, 49, Iasi, Iasi

Telefon 0232 21.0390
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari