Dr. Gafitanu  Dumitru
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gafitanu Dumitru

Dr. Gafitanu Dumitru medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Dr. Gafitanu Dumitru medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spital Arcadia Iasi

pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center, 0232.920 sau la adresa de e-mail: info@arcadiahospital.ro

Ai folosit serviciile Dr. Gafitanu Dumitru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr,Ghafitanu
De Beatrice pe 14 Decembrie 2016

Un doctor foarte bun un adevarat profesonist calm rabdator il recomand la toata lumea

cel mai bun medic
De Pantea corina pe 14 Martie 2016

merge-ti cu incredere la dr Gafiteanu. Daca nu era el eu nu va mai puteam scrie azi

Date contact dr. Gafitanu
De Cristina pe 12 Februarie 2013

Andreea, nr. de tel. al dr. Gafitanu este 0740.019.635. Il gasesti si la cabinetul "Medis" langa Kaufland zona Alexandru. Str. Balti 7C.

https://www.centrulmedis.ro/medicii-tai/dumitru-gafi%C5%A3eanu.html.

Este un profesionist
De Andreea pe 18 Ianuarie 2012

Un medic foarte bun, intocmai cum l-a descris Alina mai sus. El a fost primul medic ginecolog care m-a consultat si am reusit sa ma relaxez in prezenta lui pentru ca s-a purtat profesionist. Din pacate, nu mai am numarul dumnealui de telefon, am inteles ca da consultatii la Arcadia. Ar fi super sa-mi lase cineva numarul lui. Multumesc.

Dr. Gafitanu Dumitru
De Alina pe 25 Februarie 2011

Il recomand cu caldura pe domnul doctor. E cel mai bun medic pe care l-am intalnit, e cald si interesat,un adevarat profesionist.Nu te grabeste,iti explica tot ceea ce face,raspunde cu caldura la toate intrebarile.Mie chiar mi s-a parut foarte comunicativ.Am mers pentru o ecografie la dumnealui,in urma unor probleme iar inainte de domnul doctor intrasem in contact cu alti trei medici ginecologi si nimeni nu mi-a explicat asa cum a facut-o el. Mi-a raspuns si la intrebarile pe care nu aveam curaj sa le pun si mi-a dat curaj sa fiu mai deschisa si sa nu ma mai tem.Mentionez ca nu avea nici un interes financiar deoarece eram intr-un spital de stat,la Elena Doamna.A fst amabil cum nici n medic nu mai fusese. M-a linistit si m-a incurajat.Conteaza foarte mult.Am observat ca pentru domnul doctor pacientul care ii intra in cabinet e cel mai important om.Acum am mare nevoie de un medic ginecolog si imi doresc sa merg la domnul doctor dar am inteles ca e specializat doar pe ecografie. Mare pacat pentru noi, eu as plati oricat sa ma monitorizeze un medic ca dumnealui. E super!

Dr. Gafitanu Dumitru
De Bluesky pe 23 Februarie 2011

Un foarte bun profesionist, dar extrem de ursuz si necomunicativ.

Contact Dr. Gafitanu Dumitru

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Reper In zona Galata
Telefon 0232.920
Site www.arcadiahospital.ro
Email info@arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari