Dr. Fulga Florescu
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Fulga Florescu

Dr. Fulga Florescu, medic primar obstretica - ginecologie, Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia, Cluj Napoca.

Dr. Fulga Florescu, medic primar obstretica - ginecologie, Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia, Cluj Napoca.

obstretica - ginecologie

obstretica - ginecologie

Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia, Cluj Napoca

0264.431.570

Ai folosit serviciile Dr. Fulga Florescu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Lipsta totala de profesionalism si respect fata de pacient
De Nicoleta pe 16 Martie 2018

Bun, am fost la dansa cu o durere de burta de vreo luna, mi-a facut un consult si un ecograf unde a zis ca am lichid in burta, deci mi-a dat un tratament cu antibiotice. Dupa 6 zile am mers iar la dansa la control, durerea de burta inca prezenta si nici o ameliorare. Raspunsul dansei este ca analizele de secretie vaginala si col sunt toate bune si deci nu am nimic si sa merg altundeva, la un internist sau poate cu coloana, ca ea nu are ce sa imi faca. A vorbit foarte arogant si superior cu mine, efectiv lipsa de respect. Pe langa faptul ca nu mi-a rezolvat problema am mai plecat de la cabinet si cu lacrimi in ochi din cauza ca a vorbit urat. La o clinica privata ca si Gynia ma asteptam la mai mult profesionalism din partea medicilor.

E pur si simplu lipsa de respect fata de pacient.

Priveste mai departe IANA.
De Ebenike pe 16 Octombrie 2012

Nu vreau sa te supar, parerea ta conteaza ca oricare alta. Iti spun doar atat: eu sunt in Canada, unde te astepti ca profesionalismul sa fie net superior Romaniei. Ei bine nu e asa. Din proprie experienta, pierzand un copil din vina nimanui nici macar a mea, aici ginecologul e aproape absent pe toata perioada sarcinii. Stii cate ecografe ti se fac in 9 luni? Maxim 3. Stii cand ti se face prima ecografie? La 12-13 saptamani, cand poate bebe e deja oprit in evolutie (cazul meu la 9 saptamani s-a oprit, calendarstic aveam 13 la prima ecografie). Puteam sa ma infectez, sa am parte de complicatii. Stii ce inseamna sa ti se prescrie pastile ca sa avortezi acasa daca bebe s-a oprit in evolutie? Nici eu nu am stiut pana nu am trecut prin asta si nu am fost informata de medicul meu ginecolog care mi-a inmanat reteta, iar eu socata am pus cateva intrebari la care mi s-a raspuns ca e ok asa decat un chiuretaj, ci am aflat detalii de la farmacisti si clinici de avort Stii de cate ori esti intrebata daca sangerezi, daca iei acid folic, vitamine, daca esti ok?? Niciodata. Stii ce inseamna aici intalnirea cu ginecologul? Trimiteri in alta parte la ecograf. Stii ce inseamna aici a naste cand e momentul? Niciodata nu e sigur ca nasti cu doctorul in evidenta caruia esti. Vei naste cu cel care e de garda la spitalul unde el lucreaza! Stii ce inseamna sa nu poti sa ai incredere si sa mergi orbeste 9 luni sperand ca totul e bine? Nu cred ca vrei sa stii si sper ca nimeni sa nu aiba parte de asta. Mentionez ca e general valabil, nu e o parere subiectiva. Romania daca ar mai avea medicii care i-a avut si salariile care li se cuvin, poate chiar si fara dotarile de aici ar fi cei mai buni din lume!

Un suflet mare pentru sufletele mici :)
De Alexandrina Lidia Bunghez pe 16 Octombrie 2012

Dr. Fulga Florescu face parte din viata mea, e o parte din cel mai frumos capitol al vietii mele, acela de a avea un copil sanatos si perfect pentru mine. Eu l-am creat ea mi l-a "daruit", a avut grija ore in sir de ceea ce eu am avut grija noua luni, a fost langa mine in cele mai importante momente ale vietii de viitoare mamica si in zilele frumoase de dupa nastere. Atitudinea, sfaturile si increderea ce am avut-o in aceasta femeie extraordinara, nu cred ca le voi avea niciodata in nimeni aici departe, desi imi doresc inca un copil. Multumesc Dr. Fulga Florescu!

Dr. Fulga Florescu
De Alina o. pe 09 Februarie 2011

Dr. Florescu este cel mai competent cadru medical si in speta cel mai bun doctor ginecolog pe care-l stiu. Eu am nascut primul copil cu dansa, il voi naste si pe al doilea tot cu dansa si vreau sa mentionez ca si daca as mai avea inca zece copii de acum incolo ,tot cu dansa i-as aduce pe lume. Este adevarat ca pare uneori mai rece si mai distanta, dar consider ca mergem la ginecolog pt a ne urmari sarcina nu pentru a sta la barfe cu doctorul, iar informatiile pe care le-am obtinut la controale au fost intotdeauna precise ,suficiente si spuse cu calm. Daca totusi se intampla sa mai ridice tonul la vreo pacienta ,eu zic sa nu uitam ca si doctorii sunt oameni si sa ne gandim daca nu a fost cumva si vina pacientei ca a iscat un astfel de raspuns din partea dansei,pentru ca stim f bine ca la o nastere este f important ca pacienta sa asculte intocmai indicatiile moasei si medicului pentru ca nasterea sa decurga normal,iar daca viitoarea mamica se pierde si nu mai urmeaza acele indicatii e normal ca medicul sa devina autoritar-lucru benefic pana la urma tot pentru mama. In orice caz din partea mea toata cinstea dr florescu

Dr. Fulga Florescu
De JECU MARIA pe 27 Noiembrie 2010

Dr. Fulga vreau sa va multumesc pentru emisiunea dv si vreau sa va multumesc pentru tot si mai vreau sa va spun sa continuati tot asa!

Cel mai bun ginecolog din Cluj
De Florica pe 12 Aprilie 2010

Tot ce stiu este ca despre Dr Fulga Florescu se spune ca e cel mai bun ginecolog din Cluj.

Dr. Fulga Florescu
De Iana pe 12 Aprilie 2010

Eu am nascut cu ea (nu am fost pacienta ei de la inceput). Pot sa spun doar ca m-a tratat foarte urat, a urlat la mine si era foarte nervoasa. Imi pare rau ca i-am mai dat si 100 euro, nu merita.

Dr. Fulga Florescu
De Laura pe 12 Aprilie 2010

Dr. Fulga Florescu este un medic bun care iti da un sentiment de siguranta. Un doctor profesionist.

Contact Dr. Fulga Florescu

Adresa

Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.431.570
Site www.gynia.ro
Email spital@gynia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!