Dr. Focsa Artur
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Focsa Artur

Dr. Focsa Artur, medic primar obstetrica-ginecologie, Zalau.

Dr. Focsa Artur, medic primar obstetrica-ginecologie, Zalau.

Obstetrica-ginecologie;

Cabinet SC Gynelux SRL, Zalau;

Ai folosit serviciile Dr. Focsa Artur?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Medic foarte bun
De POP MARIANA pe 15 Mai 2012

Domnul doctor Focsa este un medic foarte bun. Eu tot timpul imi fac controale la dansul, inca de cand eram insarcinata.

Dr. Focsa Artur
De Mia pe 09 Iunie 2010

Este un medic bun.

Dr. Focsa Artur
De Cristinadprodan pe 06 Mai 2010

Dr. Focsa este un medic deosebit, un om cu multa rabdare, multa atentie acordata fiecarui detaliu. Este doctorul care mi-a monitorizat sarcina - am incredere deplina in dansul, sunt convinsa ca tratamentul pe care mi-l da sau solutiile oferite sunt cele mai bune. Comunic foarte usor cu dansul, raspunde problemelor sau ingrijorarilor (uneori stupide) pe care le poate avea o mamica. E un profesionist - il recomand cu incredere!

Contact Dr. Focsa Artur

Adresa

Dumbrava, Salaj, Zalau

Reper bl. D17 ap. 4
Telefon 0742.005577
0260.661038
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari