Dr. Florea Sandu
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Florea Sandu

Dr. Florea Sandu medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

Dr. Florea Sandu medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.317.95.03

Ai folosit serviciile Dr. Florea Sandu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic ca un inger !
De Andreea pe 11 Iulie 2016

Eu am ajuns din Elvetia,insarcinata in luna a patra ,cu niste probleme foarte grave de sanatate,cu probleme mari de coagulare si o recomandare de avort,cautand in Bucuresti,un medic care sa binevoiasca a-mi face avort.Nu a dorit nimeni sa se bage,unii mi-au spus chiar ca trebuie sa dau semnatura ca inteleg riscurile si ca nu am decat 50% sanse sa supravietuiesc unui avort,in conditiile in care nu as mai face copii niciodata.Dumnezeu mi-a scos in cale,la o clinica privata,o doctorita care mi-a spus:"Cunosc un singur medic ce va poate ajuta sa iesiti vie din nenorocirea asta.Medicul acela era Dr. Sandu Florea.Intr-o ora eram la Caritas,iar pe el l-am intalnit la poarta,glumind cu paznicul.Pentru ca eram mai mult moarta decat vie,dupa o "plimbare " de 7-8 ore pe la diverse clinici din Bucuresti,la peste 40 de grade -canicula,m-a ascultat si s-a intors din drum sa ma consulte.Putea sa ma cheme in alta zi,dar nu a facut-o.M-a consultat,a chemat un medic anestezist de la Caritas,un coleg foarte experimentat de-al lui,Dr.Baran,si dupa ce s-au consultat mi-a zis: fetita,vrei copilul? Am raspuns plangand ca fara copii,nu vreau sa traiesc.Mi-a raspuns zambind: Gata,atunci facem copilul! Daca nu e bun(in sensul de sanatos),ti-l cresc eu,sa n-ai teama.Vii saptamanal la control,te tin sub observatie,si impreuna ducem sarcina la termen.Am nascut cu Dumnealui,acum 12 ani,un baietel de 4500 gr ,sanatos si frumos ca un soare.Sotul meu fiind elvetian,am incercat sa-i dau si bani si daruri,nu a acceptat nimic,mi-a spus ca el e batran si nu are nevoie de nimic,sa dau de pomana la oameni amarati,daca vreau sa fac un bine.I-am dat numele lui baiatului meu cel mare,Florin. Am ramas in stransa legatura cu El si acum 4 ani,la a doua sarcina,am venit iar sa ma asiste pe timpul sarcinii,avand din nou probleme,dar fiind convinsa ca acum sunt pe maini bune si ca o voi scoate la capat cu bine.Asa a si fost,ingerul meu pazitor a fost si de data asta la datorie,in ciuda celor aproape 80 de ani ai Dumnealui.Am nascut al doilea baietel chiar de ziua Dr. Sandu,pe 6 August.Ii datorez viata acestui inger in halat alb,si mai mult,ii datorez viata copiilor mei.E unul dintre cei mai mari oameni pe care eu i-am intalnit vreodata,daca nu chiar cel mai MARE.Am plans enorm azi,pt ca azi l-am cautat,venita fiind in Romania,si am aflat ca s-a dus,fix la cateva zile dupa ce il vizitasem cu baietii mei,in iulie 2014.Acumm am ramas putin mai singura,am totusi cele mai mari cadouri din partea Doctorului Sandu :copii mei,iar odata cu ei,voi continua sa-l serbez pe acest inger -medic .Eterna multumire,Domnule Doctor Sandu! Condolante familiei Sandu !

Dr. Florea Sandu un mare medic si om
De Sanda Credinciosu pe 20 Octombrie 2014

Am nascut cu domnia sa ambii copii si m-a salvat de o suferinta serioasa uterina. Ce se intampla cu dumnealui?

Doresc sa fie sanatos si sa se bucure.

Cu toata stima,

Sanda

Multumesc.
De Anton petrescu pe 12 Iulie 2014

Ce sa zic? Cuvintele sunt de prisos! Multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pe domnul Doctor Sandu Florea! Practic, mi-a salvat sotia si fetita de la moarte sigura!

Sincere condoleante
De Ana pe 09 Iulie 2014

Sincer regret foarte mult pierderea acestui mare om. Un adevarat doctor nu am cuvinte de lauda pentru acesta fiinta. Imi pare foarte rau, trebuia sa traiasca etern.

Unde este inmormantat?
De Ion Valentina pe 09 Iulie 2014

Draga Dana. Imi poti spune te rog la ce cimitir a fost inmormantat dnl.Profesor?

Omagiu adus dnului dr. Sandu 4.07.2014
De DANA pe 04 Iulie 2014

A fost un doctor cu prestigiu, un foarte bun ginecolog, s-a numarat printre cei care incerca sa ajute pe toata lumea. Azi 04.07.2014 are loc inmormintarea acestui mare om dr. Sandu. Dumnezeu sa-l ierte.

Dr. Florea Sandu
De Ana pe 16 Mai 2014

Mama mea m-a nascut cu acest doctor, inca de cand era directorul Spitalului Caritas, iar in 2009 am nascut si eu cu dansul si chiar nu am avut niciun fel de problema nici de sanatate si nici cu banii, ma refer la "spaga". Nu am nici macar cicatrice de la cezariana si m-am recuperat foarte bine. S-a mutat la clinica privata si pachetul pentru cezariana este 8700 lei, sunt insarcinata a doua oara si daca as avea bani m-as duce tot la dansul cu ochii inchisi si fara teama.

Dr. Florea Sandu
De Marilena pe 04 Aprilie 2014

D-nul doctor Sandu Florea este, a fost si va ramane unul dintre cei mai mari medici ai timpurilor noastre. Un medic extraordinar si un om minunat, cuvintele nu-mi ajung ca sa-i multumesc. Sa-i dea bunul Dumnezeu sanatate si sa poata ajuta cat mai multa lume.

Dr. Florea Sandu
De Georgiana pe 09 Ianuarie 2014

Mama mea a murit de cancer in mari chinuri pentru ca acest doctor, ravnind la un venit in plus pe luna, nu agata halatul in cui. Daca este posibil, mama mea a fost trimisa acasa cu cancer de col uterin in stadiul 2 deoarece nu a stiut sau nu a avut rabdarea necesara sa interpreteze niste analize.

Cand inca lucra la Caritas, toate femeile din sala de asteptare se plangeau ca s-au intors cu infectii de dupa operatii sau tratamente, ba mai mult: o pacienta se plangea ca un alt medic i-a gasit lasat un pansament dupa o operatie efectuata de Dr. Sandu Florea.

Voi incerca sa ii fac dreptate mamei mele si sper ca nicio alta pacienta sa nu mai aiba de suferit de pe urma acestui "doctor".

Dr. Florea Sandu
De Ioana pe 05 Septembrie 2013

Intamplator ma aflam pe holul de la CDT Victor Babes, cand am auzit o discutie intre un doctor si o asistenta. Ii povestea de cazul unei doamne care mai pierduse doi copii inainte de a se naste si care venise la el acum doua zile simtindu-se rau, insarcinata fiind a treia oara. Ii povestea razand efectiv cum el i-a spus asa intr-o doara sa ramana in spital noptea aceea si citez "norocul meu ca aia a plecat acasa ca altfel nastea al treilea copil mort cu mine". M-a cutremurat. Acesta nu se poate numi om, dar apoi doctor. M-am dus si m-am uitat sa vad ce nume are acest "sensibil" si "profesionist" doctor. Se numeste Florea Sandu. Avea peste 60 de ani dupa parul carunt, si nu gresesc cu nimic, mai ales ca langa nume avea si poza cu fata lui. Sa ne fereasca Domnul de asemenea impostori cu halat alb!

Contact Dr. Florea Sandu

Adresa

Soseaua Mihai Bravu, 281, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.317.95.03
Site www.cdt-babes.ro
Email centru@cdt-babes.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!