Dr. Floarea Ana Maria
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Floarea Ana Maria

Dr. Floarea Ana Maria medic ginecolog, Medcenter Vitan.

Dr. Floarea Ana Maria medic ginecolog, Medcenter Vitan.

atestat in ecografie obstetrica - ginecologie;
atestat in colposcopie

obstetrica - ginecologie

Medcenter Vitan

Medcenter Vitan:

luni: 16:30 - 19:30;
miercuri: 15:30 - 18:30;

Medcenter Victoriei:

vineri: 15:30 - 18:30

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:

Ai folosit serviciile Dr. Floarea Ana Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un medic excelent
De Elena pe 15 Decembrie 2011

In primul rand este un om extraordinar si in al doilea rand este un medic excelent, daca as mai naste de 10 ori tot cu d-na doctor Ana Maria as naste. Daca ar fi toti medicii din Romania cum este dumneaei te-ai duce cu cel mai mare drag la spital. Eu cand ma duceam la control in timpul sarcinii parca ma duceam sa ma intalnesc cu o prietena, stie sa creeze o legatura medic-pacient foarte buna, ma asculta tot timpul si imi raspundea cu seriozitate la orie intrebare fiind ea si o tampenie (eram foarte speriata cand vorbeam de nastere). M-a incurajat sa nasc natural, explicandu-mi care sunt avantajele nasterii naturala cu cea prin cezariana. Dupa un travaliu de cateva ore, nasterea propriu-zisa, din momentul in care m-am urcat pe masa pana cand am nascut a durat cateva minute, o parte datorita mie si o parte datorita d-na doctor care ma incuraja incontinuu cu zambetul pe buze, creeandu-mi o stare de bine si de relaxare. Felicitari d-na dr. Floare Marinescu Ana-Maria.

Contact Dr. Floarea Ana Maria

Adresa

Dr. Raureanu , 1, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.311.06.40 / 031.425.36.04
Site www.medcenter.ro
Email victoriei@medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari