Dr. Firu Anca
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Firu Anca

Dr. Firu Anca medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Firu Anca medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Polisano

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.04.75 / 021.269.22.33

Ai folosit serviciile Dr. Firu Anca?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un răspuns urgent
De Camelia pe 26 Martie 2018

când o pot găsii disponibilă pe domnișoara Doctor la cabinetul particular ? Încerc sa tot sun sa fac programare dar nu Răspunde nimeni !!!

Dr. Firu Anca
De MIRELA pe 19 Ianuarie 2012

O puteti gasi la spitalul judetean Giurgiu, in cateva luni.

Dr. Firu Anca
De Mirela pe 19 Ianuarie 2012

Doamna Firu Anca a nascut acum cateva luni, deocamdata este in concediul de crestere si ingrijire copil.

Dna.Doctor Firu Anca - contact
De Staicu Ana pe 13 Ianuarie 2012

Buna ziua, doamna doctor este si medicul meu. Am sunat la Polisano si mi-au spus ca nu mai lucreaza acolo si nici nu stiu unde o pot gasi. Ma poate ajuta cineva cu un nr. de contact?

Dr. Firu Anca
De LUMINITA pe 21 Decembrie 2011

Un adevarat profesionist, un om adevarat, un prieten de incredere. Eu ii sunt pacienta, cumnata mea, colegele mele, vecina mea si alte cunostinte, dar nu ne-a dezamagit niciodata.

Dr. Firu Anca
De M r pe 26 Ianuarie 2011

Un om greu de intalnit in ziua de azi, multa sanatate, putere de munca si Domnul sa fie cu ea!

Dr. Firu Anca
De Florentina sfetcu pe 18 Ianuarie 2011

Timp de 9 luni mi-a supravegheat sarcina si nu am avut a-i reprosa nimic. Este, intr-adevar, un medic de exceptie. contati pe dansa si apelati la doamna dr. Firu cu cea mai mare incredere.

Dr. Firu Anca
De Gina pe 18 Ianuarie 2011

Este o adevarata profesionista. Nu pot avea decat cuvinte de lauda la adresa sa. Mii de multumiri.

Dr. Firu Anca
De Vladaianu anisoara pe 21 Decembrie 2010

Este un dr. foarte bun cu suflet!

Dr. Firu Anca
De Lorena pe 16 August 2010

Este o doctorita super. Poate fi gasita la policlinica Polisano din Bucuresti.

Contact Dr. Firu Anca

Adresa

Cuza Voda, 53, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.337.04.75 / 021.269.22.33
Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari