Dr. Filipescu Mihaela
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Filipescu Mihaela

Dr. Filipescu Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Iulia.

Dr. Filipescu Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Iulia.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Iulia

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.330.5503

Ai folosit serviciile Dr. Filipescu Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

nota 10
De DICA ELIZA pe 22 August 2016

Un om deosebit, bland ....si un foarte bun profesionist!!!

Nota 20!
De Crina V. pe 09 Martie 2016

Cea mai buna!Profesionista si cu experienta.Stie cum sa te incurajeze in momente de cumpana.Un adevarat medic!

Excelent
De Oana pe 10 Februarie 2016

Este o doctora de nota 10.Comunica perfect se vede ca are mare experienta în ceea ce face.Pe mine m-a ajutat în sensul ca a reparat ceea ce un alt medic făcuse greșit. O sa merg în continuare pe mana dânsei pentru a aduce pe lume un copilaș.

Excelenta
De NICOLAE ANISOARA pe 15 Ianuarie 2013

Buna ziua. Pentru mine D-na doctor Filipescu Mihaela este pusa pe un piedestal, daca aveati, dupa parerea mea, merita 10 stele. Merg la dansa de aproximativ 6 ani, am nascut doi copii cu dansa, in concluzie sunt foarte multumita. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si copii mei.

Excelenta in profesie
De Traian Mirela pe 04 Iulie 2012

Este o persoana de 7 stele.

Contact Dr. Filipescu Mihaela

Adresa

Bulevardul Gheorghe Sincai, 15, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.330.5503
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari