Dr. Filipescu George Alexandru
28 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Filipescu George Alexandru

Dr. Filipescu George Alexandru - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, cercetator stiinþific, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, fertilizare in vitro, planning familial si laparoscopie ginecologica, coautor la o carte.

Dr. Filipescu George Alexandru - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, cercetator stiinþific, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, fertilizare in vitro, planning familial si laparoscopie ginecologica, coautor la o carte.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Ai folosit serviciile Dr. Filipescu George Alexandru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Alexandru Filipescu
De Anonim pe 23 Martie 2018

Inainte de a merge la acest medic, va rog sa cititi cu atentie articolul de mai jos!
http://www.inoza.ro/doctorul-alexandru-filipescu/

Medic excelent
De VALENTINA pe 04 Iulie 2017

Vreau sa va spun ca mama a fost operata de catre domnul doctor Filipescu acum 2 saptamani, a fost foarte grijuliu cu ea, dupa parerea mea, e unul dintre cei mai buni medici pe ginecologie (la obstretica nu pot sa imi spun parerea ca nu am nascut cu dansul). Va recomand cu incredere sa mergeti la dansul. Un profesionist, isi face meseria.

:(
De Mihaela pe 06 Iunie 2017

IDEM: Isi face meseria mecanic, nu comunica cu pacientii decat cand vrea el. Daca ar fi dupa el v-ar chema la cabinet de 3 ori pe saptamana ca e 300 RON consultatia. Nu va sfatuiesc sa mergeti la el. Fereasca Dumnezeu sa aveti complicatii dupa nastere ca pe el nu-l mai vezi, nu mai trece pe la tine.

Cel mai bun doctor Alexandru Filipescu
De Cristea pe 29 Septembrie 2016

Nu am cuvinte sa îi mulțumesc, este un doctor de nota 200 din toate punctele de vedere.

Dr. Filipescu George Alexandru
De Adelina M pe 25 Iulie 2016

Eu nu consider ca nu comunica. Mi s-a raspuns prompt ori de cate ori am avut o nelamurire. Insa medicii buni nu mentioneaza pacientilor detaliile inutile. Daca nu ai probleme, nu te astepta sa ti se spuna detaliat lucrul asta. Dar daca ai, sigur iti va detalia, te va pune la curent cu toate riscurile si, cu siguranta, iti va da speranta.
5 Stelute pt apreciere? Serios? Acest om mi-a tinut viata si nadejdea in palma si m-a facut cea mai fericita mama. Nu sunt cuvinte, ori nu s-au inventat. Sunt oameni pe care ii intalnesti si pe care trebuie sa ii pastrezi ca pe talismane. Cand i-am multumit, a zambit. Pe bune? Dupa jde nasteri, il mai impresionau cuvintele mele? Minunat om, minunat doctor! Ma inclin si il pretuiesc nemarginit!

Doctor Filipescu- eroul meu
De Ticu pe 26 Decembrie 2015

Buna ziua! De 2 saptamani sunt mamica a 3 fetite, fetite nadcute prin cezariana, cu dl doctor Filipescu. Cea mare are 9 ani jum, iar de 10 ani il cunosc pe dl doctor, si pot sa spun ca in 10 ani nu mi se pare ca s-a schimvat deloc, este aceeasi persoana devotata meseriei, aceeasi persoana care nu te consulta pentru bani, aceeasi peesoana care iti da incredere atunci cand tu nu ai nici cat negru sub unghie. A treia sarcina a fost cu probleme, insa mi-a prezentat o data si bine riscurile si nu a mai insistat, si abia cand am nascut si o alta pacienta a unui alt doctor a avut grave probleme, am inteles ca ma pandea acelasi pericol, insa m-a protejat tot timpul.Nasterwa a fost foarte grea, cu pierdere masiva de sange, insa a preferat sa stea 4 ore in opeeatie si sa-mi "reconstruiasca" uterul, decat sa mi-l scoata. A fost extraordinar si inainte si dupa, fiind permanent langa mine si fizic si psihic. Este un doctor excelent, pe care o sa-l recomand si o sa-l laud de cate ori voi avea ocazia. In spital tot personalul il respecta, iar eu nu pot decat sa apreciez si sa observ ca toate doctoritele rezidente parca ii "veneau manusa". La prima fetita au fost Cristina Vladu si Doina, la a doua fetita, in 2010- Marga, iar anul acesta dr.Andreea Boiangiu si dr. Nicoleta Clim. O echipa extraordinara, o echipa unita si care se completeaza foarte bine. Va multumesc din suflet dl. Doctor pentru tot ce ati facut pentru mine de-a lungul anilor (si inca veti mai face). Iar in ce priveste banii, credeti-ma ca nu am exagerat niciodata, si au fost zile in care nu dadeam, dar nu am simtit niciodata ca s-a comportat mai putin profi. Este un doctor pasionat de ceea ce face, si se vede treaba asta foarte usor. Eu raman profund recunoscatoare si nu pot decat sa ma rog pentru dansul sa ii fie bine mereu si sa faca in continuare ceea ce ii place muuuulti ani!

Un medic exceptional
De Niculae nicoleta pe 21 Aprilie 2014

Un medic ce te monitorizeaza si iti da incredere. Face tot ce ii sta in putinta pentru ca pacienta sa aduca pe lume copilul conform dorintelor sale. Niciodata nu da impresia ca ar astepta ceva recompense. Raspunde la orice intrebare alungand temerile nejustificate. Te consulta intr-o atmosfera degajata si relaxata. Recomand cu tot sufletul!

Un medic dedicat
De Lisabona pe 03 Iunie 2013

Un medic extraordinar. Este dedicat meseriei cat si pacientelor. Indiferent de problema care o aveti de sanatate - pe ramura ginecologica - veti fi tratate cum trebuie. Un medic in care merita sa aveti incredere.

Dr. Alexandru Filipescu
De Eleonor20 pe 30 Martie 2013

Eu nu mi-as fi putut dori un doctor mai bun decat dansul, nu-i voi putea multumi suficient pentru ca m-a ajutat sa-mi aduc pe lume minunea, in felul in care a facut-o.

Dr. Filipescu George Alexandru
De Cristi pe 24 Aprilie 2012

Nr. de telefon pentru dr. Filipescu Alexandru este: 0755.755.559 / 021.211.02.74

Contact Dr. Filipescu George Alexandru

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!