Dr. Feteanu Nicole
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Feteanu Nicole

Dr. Feteanu Nicole medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie, colposcopie si citodiagnostic.

Dr. Feteanu Nicole medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie, colposcopie si citodiagnostic.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii sunati la numarul de telefon: 021.322.0205

Ai folosit serviciile Dr. Feteanu Nicole?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Feedback
De Mioara pe 13 Octombrie 2016

Un medic excelent si un om cu un suflet minunat. Sunt pacienta dansei. Baiatul ,dumneaiei,mi l-a adus pe lume.

O dr. pe care nu o mai recomand
De V. pe 26 August 2015

La dr. Feteanu am mers de mai multe ori pentru analize de rutina, anuale. Totul parea absolut ok, insa nici nu prea avea ce sa nu fie ok, deoarece am avut mereu o stare de sanatate optima, doamne ajuta! In 2014 am ramas insarcinata, cu primul meu copil, pe care desigur l-am dorit. Prima oprire dupa testul de sarcina a fost la dr. Feteanu. Care in urma unei discutii de nici macar 15 min, a concluzionat ca trebuie sa intrerup sarcina, ca imi recomanda avortul, ca sa o citez (caci nu voi uita intrebarea asta niciodata) "de ce tineti atat de mult la sarcina asta?..in cateva luni puteti incerca din nou". Tote astea pentru ca ii spusesem ca exact in perioada in care am conceput, fara sa stiu am avut o amigdalita si mi s-a recomandat antibiotic (claritromicina). I-am spus ca in ziua in care am inceput tratamentul am facut un test de sange (beta hcg), care a iesit negativ, dar ca pe semne ca in saptamana respectiva, mai tarziu, am conceput, caci, dupa calendar, cam asa reiesea. Dr. a afirmat ca eu nu am avut amigdalita, ci boala Epstein Barr, asta fara ca eu sa prezint vreun fel de simptome (pt ca amigdalita trecuse de atunci), si fara sa imi faca nici un fel de analize sau sa aiba concret niste motive pentru afirmatie. M-a speriat foarte tare, am izbucnit in plans si am avut un debut de sarcina cu spaime si emotii. desigur, am cerut parerea altor specialisti, am facut analize (nu avusesem niciun epstein barr). Mi s-a zis ca nicidecum nu este necesar un avort, si ca am un copil sanatos, mai mult, ca claritromicina luata in primele zece zile de la momentul conceptiei (nu ovulatiei), nu pune probleme, si ca chiar si mai tarziu, nu este un antibiotic cu risc cert pentru sarcina (cu titlu informativ: niciun antibiotic nu se ia fara recomandarea medicului, cu sau fara sarcina). Astazi am o fetita de aproape 3 luni, care este minunata, sanatoasa tun si fara de care nu mi-as putea inchipui viata. Din cauza dr. am avut emotii mari in primul trimestru, pana la morfologie, insa mi-am ascultat instinctul si am cautat parerea mai multor medici, si iata ca am depasit momentul ala oribil, in care dr. Feteanu imi condamna copilul la moarte, dupa 10 min de conversatie. Ma bucur ca nu am avut incredere in ea.

Foarte buna
De Ioana pe 06 Octombrie 2014

Un profesionist bun, un medic ginecolog care te face sa te simti in largul tau indiferent de problema, respecta pacienta si are foarte multa rabdare.

O recomand cu incredere pe doamna doctor Feteanu.

Medic bun
De Adriana pe 13 Martie 2012

O doctorita foarte profesionista, recomand cu caldura.

Dr. Feteanu Nicole
De Anrra pe 22 Septembrie 2010

La prima vizita a fost ok, dupa, a doua si a treia mi-am cam schimbat parerea despre dansa
dar per general e bine.

Dr. Feteanu Nicole
De Ali pe 17 August 2010

Nota zece!

Contact Dr. Feteanu Nicole

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!