Dr. Fedeles Mihai
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Fedeles Mihai

Dr. Fedeles Mihai medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

Dr. Fedeles Mihai medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie II

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

centrala: 0238.720.689 / 0238.719.132 / 0749.025.201; secretariat: 0238.724.654 / maternitate: 0238.720.282

Ai folosit serviciile Dr. Fedeles Mihai?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Vreau o informatie
De SURUGIU IOANA FLORENTINA pe 27 Iunie 2011

Poate cineva sa imi spuna daca este intr-adevar in spitalul de urgente Buzau ptr.ca eu stiam ca este in Franta. Tare as vrea sa dau de dansul deoarece am o problema si nu am incredere in alti dr. Va rog dati-mi un raspuns.

Dr. Fedeles Mihai
De SURUGIU IOANA FLORENTINA pe 27 Iunie 2011

Este un dr. de milioane. Acum 6 ani a fost singurul dr.care mi-a garantat ca pot sa duc sarcina pana la capat si asa a fost. Acum am o fetita frumoasa si sanatoasa datorita dumnealui. Ii doresc multa sanatate.

Dr. Fedeles Mihai
De Sandu filofteia pe 05 Martie 2011

Multa sanatate familiei dv. pentru binele pe care l-ati facut mi-e personal de-a lungul celor 20 de ani de cind va stiu ca medic s-a auzit ca sunteti plecat in Franta. Mult succes in continuare si putere de munca.

Dr. Fedeles Mihai
De Emilia pe 14 Decembrie 2010

Este un medic excelent de bun, dar, imi pare rau, ca nu am mai auzit nimic de dumnealui. Sper sa aflu unde are cabinetul. Am nevoie de dumnealui.

Contact Dr. Fedeles Mihai

Adresa

Stadionului, 7, Buzau, Buzau

Telefon 0238.720.689 / 0238.719.132 / 0749.025.201 / 0238.724.654 / 0238.720.282
Site www.spitalulbuzau.ro
Email og2@spitalulbuzau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari