Dr. Epure Alexandru
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Epure Alexandru

Dr. Epure Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie obstetrica ginecologie, competenta in chirurgie endoscopica ginecologica laparoscopie, competenta in chirurgie endoscopica ginecologica histeroscopie, competenta in colposcopie si citodiagnostic.

Dr. Epure Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie obstetrica ginecologie, competenta in chirurgie endoscopica ginecologica laparoscopie, competenta in chirurgie endoscopica ginecologica histeroscopie, competenta in colposcopie si citodiagnostic.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.200.68.00

Ai folosit serviciile Dr. Epure Alexandru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Foarte grabit
De Andreea pe 23 Februarie 2018

Este foarte grabit, dicteaza ce tratament trebuie sa iei foarte repede. Daca nu apuci sa notezi tot si il intrebi inca odata se enerveaza si tipa la tine.

Doamna
De Loredana pe 12 Octombrie 2017

Cel mai bun medic ii multumesc din tot sufletul

Micha
De Mihaela pe 19 Septembrie 2017

Un medic f bun,glumet si primitor.Am fost si sunt f multumita de serviciile dumnealui

Un ignorant
De Rina pe 16 Martie 2017

Incep prin a va spune un NU cat se poate de mare ! Aveam 5 saptamani cand am aflat ca sunt insarcinata... mi.am facut 10 teste de sarcina acasa si toate 10 mi.au iesit pozitive. Am ajuns la dl doctor urmatoarea zi pt o consultatie si o ecografie transvaginala. Cand am intrat in cabinet dl dr era pus pe sotii cu asistenta, m.a intrebat sec "de ce aveti nevoie?", nici nu am stiut ce sa ii raspund. La ecografie se vedea o "pata neagra" dar dl dr a spus ca nu poate sa isi dea seama daca e sarcina sau un cheag de sange !!! Ce cheag de sange iti da 10 teste pozitive ??? Apoi mi.a spus sa vin peste 10 zile, fara alte recomandari sau informatii, am plecat mai confuza decat eram cand am venit. Sunt total nemultumita si dezamagita, cred ca toate comentariile astea care il ridica in slavi sunt date de cineva pus de el.

Un medic exceptional
De Steluta pe 29 Octombrie 2016

Am nascut cu dl dr acum 6 luni. Este un medic exceptional, profesionsist, pune pe primul loc sanatatea si siguranta bebelusului si a mamei. Este disponibil oricand daca apar probleme, un om cu suflet mare, care iubeste sa dea viata minunilor de copilasi.Atat eu cat si sotul meu il iubim pe dl dr Epure. Orice vizita la dansul este o reala placere. Ii suntem recunoscatori dansului pentru micutul nostru!!!

Un om minunat, un profesionist dedicat
De Mara pe 27 Septembrie 2016

Acum 11 ani am avut norocul să îl întâlnesc pe dr. Epure. Ultimul hop trecut împreună este nașterea celui de-al treilea copil - după o sarcină solicitantă (ca să nu spun grea), pe fondul unor probleme medicale. Impecabil profesional dar și un real sprijin moral pentru mine și soțul meu.

PARERE
De Anca pe 10 Septembrie 2015

Am fost la o clinica privata la consultatie, m-am programat cu 2 saptamani inainte, la o ora si in ziua respectiva m-au sunat sa imi comunice ca dl. dr. vrea sa plece mai devreme, ca sunt ultima pacienta si daca pot sa ma prezint cu 2 ore inainte de programarea initiala. Ok, m-am invoit de la serviciu si m-am dus. Am asteptat la usa mult peste programare (40 minute). In timpul consultatiei, cand ii puneam intrebari despre situatia analizelor, chiar in timpul intrebarilor, a raspuns la 2 apeluri personale; indicatiile de tratament mi le-a dictat in mare viteza, iar la sfarsitul consultatiei mi-a spus sa il sun sa ii spun rezultatul de la analiza pe care trebuia sa o fac. Cand am avut rezultatul l-am sunat, i-am comunicat rezultatul si istoricul celorlalte investigatii, mi-a dictat la fel de repede tratamentul (nu terminasem de scris primul medicament, cum se ia, cate zile etc ca dansul deja terminase de dictat al-2-lea medicament... mi-a repetat si atat, ne vedem peste 6 luni... nu mi-a spus daca le iau in acelasi timp, daca pot intretine relatii pentru ca se luau dupa menstruatie si tinea inclusiv in perioada de ovulatie si doresc sa am copii etc. I-am dat sms cu tratamentul prescris si inca o data i-am comunicat istoricul si dupa m-a sunat sa se lamenteze ca dansul nu-i de acord cu modul acesta de interpretare a rezultatelor prin telefon, ca nu i-am comunicat situatia bine etc. Nu mi se pare corect. Asa a dorit sa ii comunic rezultatele (prin telefon) si doar din dorinta mea de a fi sigura de tratament si de a completa informatiile lipsa i-am dat sms (sa corecteze daca n-am inteles bine) si acum se intoarce la 180 grade?!? Trecand peste faptul ca nu-ti respecti pacientul, ca nu ii acorzi atentia cuvenita, il faci sa astepte sa iti rezolvi probleme personale, il mai si certi pentru ca facut ce i-ai spus?!? Si timpul nostru costa bani, ne ducem la doctor sa aflam raspunsuri la intrebari, nu sa cautam informatia pe net, sa citim tratate de medicina! In orice mediu professional, din respect pentru tine si pentru interlocutori telefonul este pe modul mut si nu raspunzi la telefon in timpul intalnirii, doar daca este foarte urgent, te scuzi si iesi din intalnire si vorbesti scurt. Ce incredere sa am intr-un astfel de doctor, de om?!?

The best doctor!
De C.T. pe 29 Mai 2015

Il iubesc, pur si simplu il ador, este cel mai bun ginecolog pe care l-am cunoscut si am umblat pe la multi doctori pentru ca m-am chinuit 7 ani sa raman insarcinata. Cu dumnealui am nascut gemeni la 38 sapt fara nici o problema, in situatia in care am si trombofilie. Atent cu pacientele, foarte sufletist, meticulos un adevarat profesionist. Multumesc docore!

Dr Epure Alexandru
De Ani pe 27 Februarie 2015

Un medic extraordinar. Acest om face cinste acestei profesii.

Numar de telefon
De Mihaela pe 07 Noiembrie 2014

Te rog, daca ai nr. lui personal, te rog sa mi-l dai si mie. Multumesc mult.

Contact Dr. Epure Alexandru

Adresa

Calea Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.200.68.00
Site www.spitaluleuroclinic.ro
Email office@spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari