Dr. Edu Antoine
28 opinii
Medic:
ginecolog

Dr. Edu Antoine

Dr. Edu Antoine medic specialist obstetrica ginecologie, asistent universitar, Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal".

Dr. Edu Antoine medic specialist obstetrica ginecologie, asistent universitar, Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal".

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.322.0205

Ai folosit serviciile Dr. Edu Antoine?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

cel mai bun medic
De Cristina Elena.Paraschiv274 pe 27 Februarie 2019

am nascut prin cezariana si prima si a doua oara tot cu dumnea lui mi a tinut sarcina in evidenta am avut conplicati care mi fost depistate la tinp si tratate amundoi copii sunt sanatosii un doctor forte bun un om extraordinar

Cel mai bun medic
De Carmen pe 05 Aprilie 2018

In primul rind este un om cu o inima mare un medic exceptional si ajuta pe toata lumea indiferent de profesie si statut.Ii multumesc pt.intreventia medicala facuta mamei mele.Un adevarat profesionist.

Foarte bun
De Georgiana pe 02 Aprilie 2018

Foarte bun medic.

Dr edu
De Andreea pe 31 Iulie 2017

Buna ziua,m-ar interesa si pe mine Nr de tel personal al domnului dr Edu,sunt însărcinată si as vrea sa ajung la dansul ...puteți să-mi scrieți pe adresa de email matei.oana.andreea91@gmail.com. Va mulțumesc

Cel mai bun medic ever
De Anca pe 19 Iunie 2017

Mai mult ca perfect!Este cel mai bun medic!

Dr. Edu Antoine
De Ana Maria pe 20 Ianuarie 2016

O intrebare pt mamicile care au nascut cu dl doctor Edu: este cineva care a nascut natural cu dansul sau numai prin cezariana? Cum se comporta doctorul la nasterea normala, vine indiferent de ora la care este chemat, asista pe tot parcursul travaliului sau doar la final, este calm, etc? Este un doctor care sustine nasterea naturala?
Multumesc.

Dr edu
De Rusen C pe 05 Decembrie 2015

10 copii daca as face numai pe el l as alege !
Il recomand , este un Dr extraordinar si un OM de milioane

Dr.Edu Antoine
De Sotir Ruxandra pe 12 Noiembrie 2015

Bună ziua,am născut cu Dnl Dr.Edu în 2011...din păcate am pierdut nr de ttel tel al dânsului. Sunt însărcina 9 saptamani.Mă poate ajuta cineva cu nr de telefon???!! Va mulțumesc !!

Un om si un dr. extraordinar!
De Pasare Simona pe 28 Octombrie 2015

Am nascut cu dl. dr. Edu Antoine in data de 07.oct.2015, este un dr.exceptional din toate pct.de vedere, se comporta exemplar cu pacientele lui si iti explica tot ceea ce vrei sa sti, fara sa fie conditonat de timp. Personalul medical cat si conditiile spitalului Malaxa sunt ft bune!

Super medic
De Camelia paraschiv pe 12 Februarie 2015

Nota 2000 este prea mica pentru dl doctor. Un medic de milioane.

Contact Dr. Edu Antoine

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari