Dr. Dutcus Ioan
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Dutcus Ioan

Dr. Dutcus Ioan medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Dutcus Ioan medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

joi: 13:00 – 17:00

Ai folosit serviciile Dr. Dutcus Ioan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

e posibil sa fiu gravida dupa 2 teste negative
De Alina pe 11 August 2017

Am o somnolenta crunta am avut ciclu dupa 14 pana 22 luna iulie trecuta acum trebuia sa imi vina ieri10 august dar nimica simpt sanii umflatii si ciudata corporal e posibil

Pt Anamaria
De Flory pe 09 Februarie 2017

Tot la poli 2 e joia de la ora 11 la ora 18,iar la maternitate e luni de garda.

Unde îl gasesc?
De Anamaria pe 03 Februarie 2017

Bună ziua. Îl recomand pe Domnul doctor Dutcus. Mi-a urmărit a doua sarcina si am si născut natural tot cu el. E un om deosebit. Acum doresc să merg din nou la el ,dar nu îl găsesc. Unde profesează? Acum 3 ani consulta si la Poli 2 si la Maternitatea Veche. Va rog ,daca știe cineva ,să îmi spună si mie. Mulțumesc anticipat!

Dr, Dutcus Ioan
De Ruxandra pe 05 Ianuarie 2017

Recomand cu mare caldura. M-a tratat de bartholonita dupa un an de chin in care am umblat pe la mai multi medici. Tot respectul pentru acest doctor. Este calm, asculta mereu ce ai de zis, iti raspunde la intrebari, te lamureste intotdeauna cand nu intelegi, are grija de pacienti, te face sa te simti confortabil si da dovada de mult profesionalism. Eu ii multumesc si ii dau nota 20! Merita!

zsiga adriana
De Adryana pe 13 August 2016

Dupa ce mia salvat viata si sa comportat cu mine ca si cum as face parte din familie ce pot sa spun toata stima domnului doctor,
Recomand cu incredere,cel putin mie mia dat a doua viata acest doctor,ii multumesc pt tot ce a facut ,ii raman indatorata tot restul vietii, ii doresc succes in viitor si sa salveze multe alte vieti!

zsiga adriana
De Adryana pe 13 August 2016

Dupa ce mia salvat viata si sa comportat cu mine ca si cum as face parte din familie ce pot sa spun toata stima domnului doctor,
Recomand cu incredere,cel putin mie mia dat a doua viata acest doctor,ii multumesc pt tot ce a facut ,ii raman indatorata tot restul vietii, ii doresc succes in viitor si sa salveze multe alte vieti!

Gabor
De Katalin pe 15 Mai 2016

este dr Gaborilor vil recomand

Cabinet privat Diasan
De Szocs daniela pe 16 Ianuarie 2013

Pe domnul doctor Dutcus, il puteti gasi la dia-san, este in Tudor, la Fortuna.

Dr. Dutcus Ioan - cabinet
De Anamaria pe 28 Aprilie 2012

Va rog daca stie cineva adresa unde are cabinetul privat dl doctor Dutcus. Multumesc.

Dr. Dutcus Ioan
De Ioana pe 28 Iunie 2011

Este un medic si un om deosebit! M-a ajutat foarte mult in timpul sarcinii si la nastere. Il recomand cu caldura viitoarelor mamici!

Contact Dr. Dutcus Ioan

Adresa

Mures, Tirgu Mures

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari