Dr. Dumitru Nicoleta
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Dumitru Nicoleta

Dr. Dumitru Nicoleta medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Dumitru Nicoleta medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul de obstetrica si ginecologie "Regina Maria"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.304.04.04

Ai folosit serviciile Dr. Dumitru Nicoleta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

dr Dumitru Nicoleta
De Ceausu elena pe 27 Ianuarie 2016

am nascut de 2ori cu dansa si nu pot sa spun decat ca imi va fi dor ďe aceste doua etape din viata alaturi de dumneaei....este un inger de dr si de OM.nu am civinte sa ii multumesc!!nota 10 pt dansa este muult prea mica!

Dr. Dumitru Nicoleta
De Ioana pe 22 Octombrie 2014

Un om si un doctor extraordinar! Recomand cu drag!

Dr. Dumitru Nicoleta
De Oana pe 19 Septembrie 2014

Buna ziua! Imi poate spune cineva la ce spital o gasesc pe dna dr.? Si cum pot lua legatura cu ea?

Dr. Dumitru Nicoleta
De LUMINITA pe 19 Martie 2014

Sunt viitoare mamica si dr. este minunata. O recomand! Nota 20 pentru dansa.

Dr. Dumitru Nicoleta
De Issyss pe 26 Iulie 2012

Sunt insarcinata in 8 luni si de la stadiul de boaba de orez al sarcinii mele nu am simtit niciodata nevoia de a merge si la un alt medic decat Dna. Dr. Dumitru. Nu credeam sincer sa am atata noroc sa mai gasesc unul dintre putinii medici care sunt si profesionisti desavarsiti si mai ales oameni si pe deasupra ramasi in tara din care toti pleaca. O iubesc atat eu cat si sotul meu pe d-na Dumitru. Imi voi face tricou cu poza dumneaiei! Recomand oricui doreste sa gaseasca in medicul sau profesionalism, omenie, suport, caldura si incredere! Mai am 3 prietene care au nascut sub supravegherea d-nei doctor si niciuna nu a avut si nu are altceva decat cuvinte de lauda si respect la adresa dumneaei!

Pt Yull
De Cristina pe 06 Martie 2012

La Elias, la Medcenter Bucuresti.

Dr. Dumitru Nicoleta
De Cristina Baicu pe 06 Martie 2012

Un doctor adevarat care isi trateaza pacientii cu respect si profesionalism. Foarte rar mai gasim asa doctor in Romania.

Locatie
De YULL pe 22 Ianuarie 2012

Imi poate spune cineva unde o gasesc pe doamna doctor?

Dr. Dumitru Nicoleta
De Paula pe 18 Mai 2011

Un doctor excelent! Am nasuct primul copil cu dumneaei, urmeaza al doilea si sunt foarte, foarte multumita de modul in care actioneaza!

Dr. Dumitru Nicoleta
De Laura pe 09 Mai 2011

Si eu am nascut cu dansa in septembrie 2010. Numai cuvinte de lauda. Empatica, cu multa rabdare, un profesionalist bun, amabila. Recomand cu caldura.

Contact Dr. Dumitru Nicoleta

Adresa

Brodina, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.304.04.04
Site cmumaternitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari