Dr. Dumitru Loredana
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Dumitru Loredana

Dr. Dumitru Loredana, medic specialist obstetrica - ginecologie, Policlinica Regina Maria - Constanta.

Dr. Dumitru Loredana, medic specialist obstetrica - ginecologie, Policlinica Regina Maria - Constanta.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica Regina Maria - Constanta

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0241.544.000 / 0341.881.000

Ai folosit serviciile Dr. Dumitru Loredana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

O INCOMPETENTA
De Madalina pe 19 Martie 2018

Nu recomand nimănui consultațiile la doamna doctor ! Am citit comentarii pozitive despre ea mai jos, probabil de la paciente care nu au avut probleme ginecologice semnificative. Ei bine eu am mers cu mama regulat la consultații la ea si nu a fost în stare de a lungul numeroaselor consultații să observe ca se dezvoltă un cancer ovarian de toată frumusețea !!!! Nici măcar în stadiul 3 de evoluție n a fost în stare să vadă ecografic tumorile de pe ovare care deja metastazasera! Rușine enorma să i fie acestei doctorite care chiar nu merita sa fie numita dr ! Degeaba ești politicos dacă meseria nu ai habar să o practici! Politețea nu ti salvează sănătatea ! Rușine !
Evitați pe cât posibil consultațiile la ea dacă nu vreți să vă treziți cu surprize neplăcute cum m am trezit eu cu mama mea ...

Despre dc
De Mihaela pe 25 Ianuarie 2018

Sunt din Tulcea mutată in Constanţa..doamna dc m.a ajutat foarte mult la naștere la Tulcea..este vorba de acum 10 ani..

Un doctor foarte bun
De Madalina pe 28 Septembrie 2016

O recomand pe doamna doctor din toata inima.Explica pe intelesul tuturor si nu se avanta cu investigatii inutile. Este unul din putinii doctori care m au impresionat. Tarife de asemenea bune.

Foarte buna
De Andreea pe 27 Martie 2013

Doamna doctor este tanara, calma, vorbeste frumos, iti explica si se poarta foarte frumos cu pacientele. O recomand, cu drag.

Contact Dr. Dumitru Loredana

Adresa

Bulevardul Mamaia, 16A - 16B, Constanta, Constanta

Telefon 0241.544.000 / 0341.881.000
Site www.reginamaria.ro
Email constanta@reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari