Dr. Dumitru Catalin
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Dumitru Catalin

Dr. Dumitru Catalin medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie ginecologica, chirurgie laparoscopica, colposcopie.

Dr. Dumitru Catalin medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie ginecologica, chirurgie laparoscopica, colposcopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Obstetrica - Ginecologie Dr. Dumitru Catalin

luni - marti - miercuri - joi: 16:00 - 20:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.242.531

Ai folosit serviciile Dr. Dumitru Catalin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Exceptional
De Bianca pe 01 Septembrie 2017

Un medic extraordinar am nascut cu dansul s a purtat exemplar vorbeste foarte frumos e calm te incurajeaza asa doctor mai rar.Recomand din toata inima.

Medic extrordinar
De Maria Cristina pe 03 Iulie 2017

Buna,sunt pacienta Dl.Catalin de 1 an,am mers foarte des la dansul,s-a purtat exemplar cu mine,daca am sunat si nu mi-a raspuns ,intotdeauna m-a sunat inapoi,orice problema am avut el a stiut cum sa o rezolve si sa imi de-a sfaturi.Il recomand cu incredere pe Dl.Dumitru Catalin,un medic extraordinar si foarte rar intalnesti asa o persoana.

MEDIC NECOMPETENT!!!!!
De Olga pe 06 Februarie 2017

Sa aveți grija, dacă doriți sa nașteri cu dr.Dumitru Cătălin,când se încep probleme nici nu răspunde la telefon!!!!
Am pierdut copilul la 15 săptămâni!!!! Când (sambata) i-am zis ca am scurgeri nici nu ma văzut, mia spus sa vin luni sa dam analize.Noaptea am venit la Bega, mi-au dat sa iau nașpa și niște supozitoare, seara iar am venit la Bega cu contracții din 3 în 3 minute nici nu vroiau sa ma interneze. Dar domnul Dumitru nici na răspuns la telefon!!!!! Am plecat la clinica privata, era deja târziu!!!!!

Medic bun si rabdator
De Mariana uhliuc pe 27 Februarie 2013

Am nascut si eu cu dr. Dumitru si il recomand cu incredere medic de nota 10 cu felicitari si ca medic si ca persoana!

Un medic extraordinar
De Bledea julia pe 21 Noiembrie 2012

Buna, si eu sunt pacienta Dl doctor Catalin. Sunt foarte incantata de el, e super ok, in mai trebuie sa nasc.

Un medic si un om deosebit
De VESEL CARMEN pe 05 Septembrie 2012

De putine ori ti se intampla in viata sa intalnesti un om in adevaratul sens al cuvantului si un medic atat de deosebit! Am nascut cu dl dr. in urma cu 2 luni si totul a decurs exceptional, ii multumesc pe aceasta cale pentru ca m-a ajutat sa aduc pe lume o minunatie de baietel! Il recomand cu toata increderea!

Contact Dr. Dumitru Catalin

Adresa

Timis, 20, Timis, Timisoara

Telefon 0256.242.531
Email dumcatal@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari