Dr. Dumitrache Anca Sorana
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dumitrache Anca Sorana

Dr. Dumitrache Anca Sorana, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Dr. Dumitrache Anca Sorana, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea

pentru detalii si informatii puteti suna la nr de telefon 0268.477.722

Ai folosit serviciile Dr. Dumitrache Anca Sorana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr.Dumitrache Anca Sorana
De Tanya pe 04 Februarie 2014

Un medic de nota 10. Am nascut un baietel minunat.Vorbeste foarte frumos cu tine, calma, sa ii dea Dumnezeu multa sanatate.

Un medic de nota +10
De Cristina rebek pe 26 Septembrie 2012

Si eu ii "datorez" doi baieti minunati, pe care nu i-as fi avut fara ajutorul dansei! O persoana deosebita, deschisa si solara! Ii multumesc si pe aceasta cale! Cristina

Dr. Dumitrache Anca Sorana
De Alina pe 11 Februarie 2011

Nu am stele suficiente. Am nascut doua fetite frumoase cu dansa si nu am cuvinte pentru cat a facut pentru noi. Sarcinile au fost toxice, dar dansa m-a ajutat sa lupt, iar in final impreuna am reusit.

Dr. Dumitrache Anca Sorana
De Adinasz pe 18 Octombrie 2010

E cea ma buna din toate punctele de vedere. Are rabdare, cuvinte calde mai tot timpul, iti da incredere in tine. Am facut "impreuna" doi copii minunati, frumosi si sanatosi. Sa-i dea Dumnezeu, sanatate si tot ce isi doreste.

Dr. Dumitrache Anca Sorana
De Timikebv pe 28 Mai 2010

A avut grija sa ma nenoroceasca.

Contact Dr. Dumitrache Anca Sorana

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Telefon 0268.477.722
Site www.maternitatea.ro
Email contact@maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari