Dr. Druta  Daiana Elena
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Druta Daiana Elena

Dr. Druta Daiana Elena medic primar obstetrica - ginecologica.

Dr. Druta Daiana Elena medic primar obstetrica - ginecologica.

medic primar obstetrica - ginecologica

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Ai folosit serviciile Dr. Druta Daiana Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Este un medic super
De Ciobanu gina pe 08 Mai 2014

Eu am ajuns la dansa chiar in ziua in care am nascut. Nu am cuvinte destule pentru dansa s-a purtat extraordinar, desi nu eram pacienta dansei.

Dr. Druta Daiana Elena
De Ancutza2010 pe 12 Iulie 2012

Este super de treaba dr., eu am nascut cu ea acum aproape 2 ani, dar este foarte de treaba. Acum o luna am avut ceva, probleme am sunt-o si nu era in tara normal nu mi-a raspuns, dar printr-un sms, ma anunta cand ajunge. Dar i-am spus despre problema si mi-a dat sms cu tratament. Deci concluzia, este de treaba si nici ciubucara. Mentionez ca la nastere nu mi-a cerut nu stiu ce suma de bani fabuloasa. I-am dat cat am vrut eu, la 2zile dupa nastere nici nu se cunostea ca nascusem. O recomand cu foarte mare placere. Este o super doctora.

Dr. Druta Daiana Elena
De Cristina pe 24 Mai 2011

Buna! Poti sa-mi dai si mie nr. de tel al d-nei dr? Eu l-am pierdut si am nevoie urgent de nr. dansei de tel.

Dr. Druta Daiana Elena
De Mirela pe 18 Mai 2011

Da, are acelasi numar de telefon.

Dr. Druta Daiana Elena
De Radu Irina pe 06 Aprilie 2011

Nu stiu despre cine vorbeste Alina Petrescu, dar nu cred ca de doamna doctor Druta este vorba. Am nascut in februarie cu dansa si nu am cuvinte sa va spun cat de multumita am fost. Nu a tipat nimeni la mine, nu m-a tratat urat. Este o super doctora si credeti-ma, am fost la foarte multi doctori deoarece am avut niste probleme mai urate. Dansa are o fire atat de calma ca oricat de stresata sau emotionata esti, te linisteste. Sunt fericita ca am nascut cu dansa si daca o sa mai raman insarcinata cu siguranta tot cu dansa o sa nasc. Cat despre faptul ca a fost implicata in vreun caz de coruptie, am citit si eu ceva pe net si nu prea cred. Chiar daca ar fi asa nu are nici o legatura cu faptul ca este un medic extraordinar si isi face treaba asa cum trebuie.

Dr. Druta Daiana Elena
De Alina Petrescu pe 05 Februarie 2011

Nu se uita la pacient, este stresata ca tipi in timpul nesterii, nu-i suficient ca ai acele dureri mai tipa si ea la tine sa taci, se cunoaste cand asista ea la o nastere, cele din sala de travaliu aud cum tipa la pacienta mai tare decat pacienta de pa masa de nastere. Nu stiu despre cele care spuneti ca sunteti multumite de ea, probabil n-ati mai cunoscut si alti doctori, credeti-ma sunt unii cu mult mai buni din toate punctele de vedere. Din punctul meu de vedere este o persoana fara obraz. Va recomand sa dati o cautare pe numele ei a fost implicata si intr-un scandal de coruptie, intr-un alt scandal la universitatea unde a invatat fiul ei, acolo se spune ca a murit rectorul dupa o cearta cu ea si cine stie ce alte conflicte.

Dr. Druta Daiana Elena
De Stefania c pe 31 Ianuarie 2011

Si eu am nascut cu doamna doctor Druta si asa este. Nu ai ce sa spui de rau despre dansa. Saptamana asta as vrea sa merg la dansa pentru un Papa Nicolau. Cine stie daca mai are acelasi numar de mobil ( un orange cu 323 la sfarsit)?

Dr. Druta Daiana Elena
De M,irela pe 14 Ianuarie 2011

Am apelat la dansa si este ok. In ultima vreme cam ocupata si greu de gasit.

Dr.Druta Daiana
De Aurelia pe 14 Ianuarie 2011

As dori sa stiu daca face si operatii pe col, utere fibromatoase, polipi , cauterizari, etc ...si cam ce rezultate a avut.

Dr. Druta Daiana Elena
De Oana tirnea pe 10 Ianuarie 2011

Am nascut un baietel cu dansa. Este un bun profesionist si are un suflet de aur. Aveti incredere in dansa si nu veti regreta.

Contact Dr. Druta Daiana Elena

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari