Dr. Dragu Roxana
70 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dragu Roxana

Dr. Dragu Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie, cu competente in ecografie, colposcopie, reproducere umana asistata.

Dr. Dragu Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie, cu competente in ecografie, colposcopie, reproducere umana asistata.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.324.33.12 interior 263, 264

Ai folosit serviciile Dr. Dragu Roxana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic extraordinar mai rar asa in România.
De Gabriela pe 05 Aprilie 2018

Doamna Dragu Roxana un medic extraordinar care pune suflet în ceea ce face.Am nascut cu dânsa prin cezariana lucrează impecabil nici nu zici ca sunt operată. Vă mulțumesc pentru tot.

Un medic care te trateaza cu indiferenta
De Ella pe 17 Octombrie 2017

Am ajuns la dna doctor,la recomandarea unei prietene, dupa o intamplare nefericita.
Am gasit un doctor la care consultanta dureaza 5 min si care te expediaza cat se poate de repede fara sa iti raspunda la intrebarile pe care le ai.
Precizez ca am fost la cabinet, nu in spital si ma asteptam ca respectul fata de pacient sa fie putin mau mare.

O doctorița minunata
De Dinu pe 20 August 2016

M-a ajutat să rămân însărcinată, mi-a urmărit sarcina și am născut cu dânsa. E atentă, m-a încurajat, m-a înțeles.

Extraordinara
De Roxa pe 01 August 2016

niciodata nu m-am simtitmai in siguranta ca azi cand am plecat din cabinetul dnei dr Dragu. Este o fiinta minunata si un de extraordinar. Ati avut dreptate ! Iar Raluca rezidenta cu care colaboreaza are si ea un viitor stralucit!!! Felicitari !!! Nu- mi vine sa cred ca avem asa un de in Romania. Acestia teebuiesc promovati nu cei care ne fac de ras !!! Avem valori trebuie doar sa ii cautam si sa ii gasim !!!!

ajutati-ma cu un raspuns va rog!!
De Mihaela pe 09 Octombrie 2015

Buna ziua dmn.dictor! As vrea si eu sa va pun o intrebare!! Am fost astazi la doctor ginecolog, sa ma co sulte,crezand ca sunt insarcinata,burtica mea creste pe zi ce trece! Si mi-a spus ca nu sunt gravida,apoi ma trimis la farmacie sa imi iau un test de sarcina , acesta mi-s iesit negativ, la fel si la ecografie nu a vazut nimic in burtica mea! Nustiu ce sa fac unde sa ma mai duc sa vad de ce imi creste burtica!!

Dr. Dragu Roxana
De Mihalache Mihaela pe 06 Aprilie 2013

Sunt tare fericita ca am aleso pe Doamna Dr. Dragu Roxana pentru ca e o femeie de nota 10, de incredere, frumoasa exact de ce aveam nevoie. Eu am doar 2 saptamani si stiu ca e o sa fie totul bine, de aceea o recomand cu incredere.

Intrebare
De Ely pe 28 Ianuarie 2013

Poti sa-mi spui cat te-a costat FIV la doamna doctor? Mersi si un bebel sanatos, cred ca ai nascut pana acum:)

Cea mai buna
De Dana pe 14 Ianuarie 2013

Am nascut acum 8 luni cu dansa si totul a fost cum se putea mai bine pentru mine si pentru fetita mea. Recomand din tot sufletul meu pe doamna doctor, este un o persoana de valuare si nu am cuvinte sa-mi exprim multumirea, pentru tot ce a facut pentru noi timp de 9 luni inclusiv la nastere. Mergeti cu incredere la dansa. Multumesc doamna doctor!

Cea mai buna
De Ramona pe 13 Ianuarie 2013

Sunt o mamica de baietel nascut pe 10 mai 2012,de 3,620kg la termen dar acest lucru il datorez doamnei doctor Roxana,este un medic foarte bun si merita orele pe care le astepti la coada imensa de pe holul spitalului. Deoarece este o adevarata profesionista, la primul copil, la fetita mai exact nu am avut noroc de asemenea doctor, iar eu si fetita ne-am chinuit la propriu sa supravietuim,am ramas cu traume aproape cinci ani. Cine are vreo urma de indoiala si de neincredere, eu va sfatuiesc sa nu renuntati la acest medic minunat care ma facut sa cred ca mai exista si doctori "oameni". Va multumesc, doamna doctor Roxana!

Foarte multumita!
De Ioana Leanca pe 13 Noiembrie 2012

Buna dragelor. Sunt o graviduta de 28 de saptamani, urmand ca la sfarsitul lunii ianuarie sa nasc cu dna dr. Dragu! Dinainte sa raman insarcinata am fost pacienta dnei dr. la Clinica Matei Basarab unde merg si in continuare, nu stiu daca de comoditate (sa nu astept foarte mult) dar e mult mai bine aici decat la spital (de nascut la Spitalul Ilfov nasc, dar controale, ecografii le fac la clinica). Am numai cuvinte de lauda pana acum pentru dansa, orice problema am avut a fost foarte comunicativa m-a linistit cand a fost cazul. Ultima data eram programata pe 1 noiembrie la eco si m-a sunat asistenta ca nu poate ajunge dna dr pentru ca e cu baietelul dansei la spital, dar a doua zi (chiar daca nu avea consultatii) a venit si ne-a consultat pe cele care fusesem programate...si credeti-ma ca se vedea ca nu este in apele dansei dar a fost absolut minunata, nu s-a vazut o clipa ca are probleme personale, de raspuns la telefon raspunde mereu si gaseste rezolvare pentru orice! Sper din inima sa fie totul bine cu bebele si la sfarsitul lunii ianuarie sa il tin in brate!

Contact Dr. Dragu Roxana

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.324.33.12 interior 263, 264
Site www.medicina-materno-fetala.ro
Email office@medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari