Dr. Dragoi Georgeta
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dragoi Georgeta

Dr. Dragoi Georgeta medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges.

Dr. Dragoi Georgeta medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Dr. Ion Craciun Calinesti Arges

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0248.651.550

Ai folosit serviciile Dr. Dragoi Georgeta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nastere
De Jaga Crina Camelia pe 17 Iulie 2017

Cea mai buna doctorita...mi-a urmarit sarcina din luna 2 pana am nascut,am un baietel de 5 ani si 4 luni sanatos si frumos...nu stiu de ce lumea este asa rea...Eu daca mai raman din nou însărcinată,voi apela din nou la domna doctor Dragoi...

Multumire
De Carstescu Ramona pe 11 Septembrie 2013

Nu pot decat sa-i multumesc doctoritei Dragoi pentru ca m-a ajutat sa aduc pe lume cel mai frumos copil si sper cu siguranta ca si al doilea va fi tot in grija dumneaei.

Dr. Dragoi Georgeta
De Loredana pe 06 Martie 2012

Eu sunt foarte multumita de doamna dr., am nascut cu ea in februarie 2011. Este un doctor excelent, din toti dr. din Pitesti am ales-o pe dansa si stiu ca o alegere mai buna nu puteam sa fac.

Dr. Dragoi Georgeta
De Oana pe 08 Februarie 2011

Cabinetul d-nei doctor este dotat cu eco, iar tarifele sunt bune. Eu am fost in noiembrie, tariful pentru o consultatie era 50 RON.

Dr. Dragoi Georgeta
De Maria pe 21 Ianuarie 2011

Si eu am nascut in 2008 cu doamna doctor. Sarcina mi-a supravegheat-o dr. Nurciu, care a fost plecat din localitate cand am nascut eu. Acum sunt insarcinata in 5 saptamani si as vrea sa apelez la dansa. As vrea sa stiu unde este cabinetul doamnei dr. dragoi in Pitesti, cat costa o consultatie si daca are cabinetul dotat cu ecograf. Multumesc!

Dr. Dragoi Georgeta
De Alina pe 10 Ianuarie 2011

Am nascut cu doamna doctor Dragoi Georgeta in iulie 2009 si am fost foarte multumita. Acum sunt insarcinata in 20 de saptamani si tot cu ea voi naste. E un doctor super si foarte priceput!

Contact Dr. Dragoi Georgeta

Adresa

Dr. Ion Craciun, 484, Arges, Calinesti

Telefon 0248.651.550
Site www.spitalul-calinesti.ro
Email licitatie_spit@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari