Urmareste-ne:
Dr. Draghincescu Dan
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Draghincescu Dan

Dr. Draghincescu Dan, medic obstretica ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Draghincescu Dan.

Dr. Draghincescu Dan, medic obstretica ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Draghincescu Dan.

obstretica ginecologie

obstretica ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Draghincescu Dan

0236.318.063

Ai folosit serviciile Dr. Draghincescu Dan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Bătaie de joc!
De Ana pe 06 Mai 2018

Retete prescrise in bătaie de joc,fără a aduce la cunoștință efectele adverse.Plus ca m'a trimis sa fac analize sa vada daca am cancer...pe bune?!Sa spui asa cv,si fara 'anestezie'?!Cu siguranta nu voi mai apela la serviciile asa-zisului "medic" pe care nu il intereseaza decat banii încasati!

Nu recomand
De Gina pe 21 Februarie 2018

An fost la dansul de 2 3 ori de atatea ori spunandu-mi ca am ovare polichistice. Am bagat in mine pastile aiurea pt anexita fara macar niste analize de lab nu mai spun k cu atat convingere de diagnostic mi-a dat si logest.Ulterior am consultat si altii medici de la care pot spune k m au diagnosticat corect.
Comunicarea cu dansul f deficitara.
Nu e un medic in slujba pacientei ci numai in interesul Banului.Deci nu recomand.

Recomand!
De Ciuca catalina pe 22 Noiembrie 2016

Un doctor foarte bun,calm si iti explica absolut orice lucru Il recomand cu incredere

Un medic profesionist
De Felicia Apostu pe 08 August 2014

Domnul dr. Draghincescu este medicul care mi-a supravegheat sarcina cu fetita mea pana la 7 luni. La 8 luni am nascut. Tot dansul este medicul la care am fost si inainte de sarcina cu scopul de a ramane insarcinata avand unele probleme. Multumesc domnule doctor.

Il recomand
De Cristima pe 11 Iulie 2014

Buna fetelor. Am fost la dl dr Draghincescu la control, apoi am facut si testul papa nicolau si a fost foarte amabil, foarte calm, vorbea frumos si el si asistenta. App de test, nu am simtit nici o durere, asa cum zic altele. Sunt foarte multumita de el. In schimb, nu apartine de niciun spital, deci nu se ocupa de gravide pana la nastere.

Foarte bun
De Carmen pe 28 Aprilie 2014

Domnul doctor este foarte bun, un adevarat profesionist. Din toti medicii la care am fost in Galati, il prefer pe dansul si il recomand! Este foarte bun in tratamente.

Dr Draghincescu Dan
De Roxana pe 13 Februarie 2014

Vreau sa spun ca ani si ani de zile am avut niste probleme ginecologice care mi-au tot reaparut. Am fost prin toti medicii din Galati si nu au facut de cat sa amelioreze pentru o perioada problema, dupa care imi reaparea sau la analize aparea alta boala.

Mentionez ca am acelasi partener de foarte multi ani si problema era la mine si imunitatea mea foarte scazuta. Am avut N tratamente de la foarte scumpe la exagerat de scumpe. Domnul doctor Draghincescu a facut minuni de la o simpla consultatie, fara analize s-a uitat, i-am spus din diagnosticul din trecut si mi-a dat o reteta foarte ieftina si pe o durata de 10 zile. De atunci, nu am mai avut nici cea mai mica problema ginecologica. Il recomand cu toata sinceritatea si pot spune cu siguranta este cel mai bun medic. Nu l-as schimba niciodata.

Cel mai bun
De Claudia popa pe 10 Ianuarie 2013

Este cel mai bun dr., in primul rand comportamentul lui e de profesionist. Il prefer de 9 ani.

Dr. Draghincescu Dan
De Florentina Gheorghe pe 05 Noiembrie 2011

Am numai cuvinte de lauda pentru domnul dr. Draghincescu pe care il recomand cu placere !

Cel mai bun dr. ginecolog din Galati
De Gabriela B. pe 05 Noiembrie 2011

Cel mai bun dr. ginecolog din Galatie. Il recomand cu caldura!

Contact Dr. Draghincescu Dan

Adresa

Brailei, bl.I 1, ap.1, Galati, Galati

Reper Tiglina II
Telefon 0236.318.063
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!