Dr. Draghici Geta
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Draghici Geta

Dr. Draghici Geta, medic ginecolog la Spitalul Judetean Bacau.

Dr. Draghici Geta, medic ginecolog la Spitalul Judetean Bacau.

ginecologie

ginecologie

Spitalul Judetean Bacau

0234.534.000

Ai folosit serviciile Dr. Draghici Geta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

extraordinara
De Narcisa pe 26 Octombrie 2016

Datorită doamnei drăghici am nascut un băiețel minunat...iar doamna este extraordinara!de.as mai naste de zece ori tot la ea as merge cu încredere...mii de mulțumiri!

Dr. Draghici Geta
De Mihaela pe 29 Decembrie 2011

Recomand cu mare incredere pe dna dr. Draghici Geta. Are un suflet mare, si este un medic extraordinar.

Dr. Draghici Geta
De Robertta pe 30 Iunie 2010

Sunt pacienta doamnei doctor de doi ani de zile si sunt insarcinata datorita ei. Este un om extraordinar, de o rara blandete si bunatate, foarte calma si sufletista. O recomand din tot sufletul si ii doresc tot binele din lume.

Dr. Draghici Geta
De Ana-maria pe 08 Mai 2010

Este un medic exceptional, am nascut cu ea o printesa si este un medice extrem de sufletist. O recomand din toata inima.

Dr. Draghici Geta
De Annya pe 07 Mai 2010

E unul din cei mai buni medici din Bucuresti.

Contact Dr. Draghici Geta

Adresa

Spiru Haret, 2, Bacau, Bacau

Telefon 0234.534.000
Site www.spitaljudbc.ro
Email informatii@spitaljudbc.ro, relatii_publice@spitaljudbc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari