19 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular

Dr. Dracea Laura

Dr. Dracea Laura - medic cu specializare in obstetrica ginecologie, dr. in stiinte medicale. Dr. Dracea Laura activeaza in prezent la Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti) si este Sef al Departamentului de Reproducere Umana Asistata.

Dr. Dracea Laura - medic cu specializare in obstetrica ginecologie, dr. in stiinte medicale. Dr. Dracea Laura activeaza in prezent la Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti) si este Sef al Departamentului de Reproducere Umana Asistata.

obstetrica ginecologie

Departamentul de Reproducere Umana Asistata

Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti)

Ai folosit serviciile Dr. Dracea Laura?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Dracea Laura
De Lili pe 04 Iulie 2013

Pe dr. Dracea, doar la clinica Gynera o gasesti, nu mai lucreaza in niciun spital de stat?
Eu abia mi-am facut programare la dansa pentru luna septembrie! Multumesc!

Dr. Dracea Laura
De Marina Balanescu pe 29 Martie 2012

E un medic extraordinar!

Excelent
De Bunea florentina pe 13 Decembrie 2011

Este un medic extraordinar. Ii multumesc din suflet.

DR. LAURA DRACEA
De Fota Gabriela pe 30 August 2011

D-na DR. Laura Dracea nu mai este de multi ani la spitalul Giulesti , acum o gasesti la clinica Gynera

Dr. Dracea Laura
De Mirela pe 10 Martie 2011

Mai este la Giulesti Dr. Dracea Laura?

Dr. Dracea Laura
De Anonim pe 17 Februarie 2011

Un medic exceptional.

Dr. Dracea Laura
De Anonim pe 12 Decembrie 2010

Am facut fiv cu doamna dr. Dracea. Am 2 fetite de 5 luni jumate datorita dumneaei. O parere foarte buna.

Dr. Dracea Laura
De Dana pe 12 Octombrie 2010

Mai lucreaza la maternitatea Giulesti?

Medic bun
De Gaby pe 07 Mai 2010

Dr. Dracea Laura este o tipa super capabila.

Multumita
De Adina Turcu pe 07 Mai 2010

Este o femeie extraordinara! O recomand tuturor!

Contact Dr. Dracea Laura

Adresa

Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81,
021.316.12.83,
021.316.12.87,
021.316.12.88;
fax: 021.316.12.80
Site www.spitalpsarbu.ro
Email fiv@spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!