Dr. Dorneanu Florin
6 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
cabinet individual
; maternitate

Dr. Dorneanu Florin

Dr. Dorneanu Florin, medic obstetrica-ginecologie, Timisoara. Competenta in ecografie, laparoscopie, histereoscopie, fertilizare in vitro.

Dr. Dorneanu Florin, medic obstetrica-ginecologie, Timisoara. Competenta in ecografie, laparoscopie, histereoscopie, fertilizare in vitro.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Maternitatea Bega, Timisoara;
CMI Gynatal, Timisoara;

Lu, Ma, Jo: 8:00-12:00, 16:00-20:30
Mi, Vi: 8:00-12:00

Ai folosit serviciile Dr. Dorneanu Florin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Dorneanu Florin
De Lefranc ana pe 20 Februarie 2014

Eu am facut o fertilizare in vitro la domnul dr. Dorneanu. Acum sunt in 6 saptamani cu gemeni, domnul dr este o persoana super foarte deschisa si un medic extraordinar.

Dr. Dorneanu Florin
De Andreea.marinescu pe 28 Noiembrie 2010

Un medic excelent.

Dr. Dorneanu Florin
De Voidaru Mihaela pe 11 Octombrie 2010

Buna ziua, o fi el specialist, dar opereaza pe banda rulanta, a ajuns sa ignore proceduri medicale de baza, intrucit a capatat prea multa incredere in sine.

Dr. Dorneanu Florin
De Angela Adriana pe 01 Septembrie 2010

Un medic extraordinar de competent si un om de milioane. Daca aveti probleme de sanatate mergeti la el cu inima deschisa!

Dr. Dorneanu Florin
De Adriana pe 02 Iunie 2010

Am incredere 100% in dr. Dorneanu Florin.

Dr. Dorneanu Florin
De Laura18rac pe 20 Aprilie 2010

Este un super specialist, dar inainte de toate un om exceptional.

Contact Dr. Dorneanu Florin

Adresa

Protopop George Dragomir, 1, Timis, Timisoara

Telefon Cabinet: 0722.253098
0256.240250
Email flo_dorneanu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari