Dr. Dordia Leonte Laura
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; centru medical; maternitate

Dr. Dordia Leonte Laura

Dr. Dordia Leonte Laura, medic specialist obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

Dr. Dordia Leonte Laura, medic specialist obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Puls Medica, Caritas, Materinatatea Giulesti

luni - vineri: 07:30 - 20:30;
sambata - duminica: 07:30 - 13:30

pentru programri puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.212.40.40 / 021.212.40.10 / 021.9733

Ai folosit serviciile Dr. Dordia Leonte Laura?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic foarte atent
De Miof pe 17 Septembrie 2018

Dna dr imi utmareste sarcina si sunt foarte, foarte incantata de dumneaei, mai ales ca pot face comparatie cu medicul de la prima nastere!
E foarte atenta, foarte grijulie si foarte amabila ca om!!!
Revin cu info si dupa nastere. Sunt pe ultima suta de metri!

Dr Laura Dordia Leonte
De Mitrofan pe 19 Aprilie 2018

O cunosc pe dna dr de aproape 10 ani. Este un medic si un om deosebit, cu răbdare, blândețe și atenție pentru pacient, un profesionist. O recomand cu multă căldură, am nascut prin cezariana cu dumneaei un copil minunat.

Cel mai bun medic
De Grama Monica pe 25 Martie 2017

Din momentul în care a început sa-mi urmărească sarcina,doamna doctor nu a dat dovadă numai de umanitate,candoare si disponibilitate maxima!M-a impresionat prin modul în care mi-a supravegheat sarcina,prin modul in care s-a comportat cu mine,prin faptul că gândește doar pro pacient,nu m-a pus da fac analize ce nu erau necesare,le-am facut pe majoritatea gratuit și am fost tratată pe baza unei trimiteri de la medicul de familie,ea urmarindu-mi sarcina foarte frumos din spital!Va recomand cu toată inima doamna doctor Leonte pentru că este cel mai bun medic!Jos pălăria în fața dumneavoastră doamna doctor!Nu va voi uita niciodată!!

Un profesionist si om deosebit
De Emanuela R pe 22 Iulie 2014

Doamna doctor Dordea - Leonte este acel gen de medic pe care ti-l doresti alaturi, mai ales atunci cand afli ca vei avea un bebe.
Din fericire pentru mine / noi, ne-a fost alaturi de la momentul confirmarii sarcinii si pana cand bebe a facut cunostinta cu noi, in urma unei nasteri spontane, pe care doamna doctor a facut-o memorabila...in sensul bun :)
Este o doamna extrem de draguta si delicata, comunicativa si dispusa sa-si asculte pacientele. Nu dispune efectuarea de analize / investigatii inutile si gandeste pro pacient, atat atunci cand vine vorba de proceduri cat si atunci cand este vorba de costuri.
Voi ramane pacienta doamnei doctor si o recomand cu incredere si caldura.

Foarte multumita
De Alexandra pe 17 Februarie 2014

Si eu am nascut cu dansa si am fost foarte multumita. Este blanda si te ajuta cu orice informatie ai nevoie. Voi naste si al doilea copil cu dansa.

dr. Dordia Leonte Laura
De Mady pe 26 Aprilie 2012

Pentru d-na dr. Leonte am cuvinte numai de lauda, un medic foarte bun, o recomand cu multa incredere tuturor doamnelor care doresc un medic ginecolog bun, personal sunt foarte multumita de d-na doctor, am recomandat-o si surorii mele care a fost sub observatia domnei doctor pe toata perioada sarcinii (sarcina gemelara) si a nascut tot cu d-na doctor la maternitatea Panait Sarbu doi baieti minunati.
Multumim din suflet doamnei dr. Leonte, multa sanatate.

Dr. Dordia Leonte Laura
De Daniela pe 11 Noiembrie 2010

Am avut probleme de sanatate mai mult sau mai putin grave si pana nu am cunoscut-o pe dr. Leonte am crezut ca nu mai scap, insa Dumnezeu mi-a scos-o in cale ( -a se citi Nova Med - str Otesani - Bucuresti) si m-a tratat si merg la dumneaei regulat de 2 ori pe an, acum sunt insarcinata si daca nu ma va asista ea, nu voi naste :) nu mai concep sa se atinga de mine alt medic, altul decat marea doamna Leonte. O puteti gasi la spitalul Caritas, la Puls Medica - Tunari si Turda si la centrul medical Nova. Mereu este disponibila, nu se grabeste, discuta si explica foarte mult. Este un om deosebit si un medic extraordinar.

Dr. Dordia Leonte Laura
De Raluca pe 13 Octombrie 2010

Este un doctor foarte bun. Eu am fost sub supravegherea ei pe perioada sarcinii (acum 2 ani) si m-a si asistat la nastere. Ce sa spun? Am fost chiar foarte multumita.

Dr. Dordia Leonte Laura
De Roxana pe 09 Mai 2010

Este o doctora foarte buna. Sunt insarcinata si sunt sub supravegherea dansei si sunt foarte multumita de ea.

Contact Dr. Dordia Leonte Laura

Adresa

Erou Ion Calin, 37, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.212.40.40 / 021.212.40.10 / 021.9733
Site www.pulsmedica.ro
Email office@pulsmedica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari