3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Dobos Cornelia

Dr. Dobos Cornelia medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinet Ginecologie Bistrita Nasaud / Centrul Medical Diagnosis.

Dr. Dobos Cornelia medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinet Ginecologie Bistrita Nasaud / Centrul Medical Diagnosis.

consultatii ginecologice si obstetricale;
ecografii abdominale si endovaginale;
insertie si extragere de sterilet;
mici interventii chirururgicale;
intreruperea sarcinii la cerere;
biopsii;
chiuretaje uterine

obstetrica - ginecologie

Cabinet Ginecologie Bistrita Nasaud;
Centrul Medical Diagnosis

marti - miercuri 12:00 - 16:00;
joi - vineri: 08:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0741.99.0844

Ai folosit serviciile Dr. Dobos Cornelia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Dobos Cornelia
De Moldovan greta pe 28 Martie 2011

Ma alatur celorlalte mesaje: mult respect si fericirea sa fie mereu alaturi de dumneavoastra!

Dr. Dobos Cornelia
De Szabo Rozalia pe 04 Martie 2011

Sa fii si in continuare la fel de ambitioasa, un adevarat sprijin pentru pacientele tale, un om cu initiativa, gata intotdeauna sa ajute la nevoie,asa ca iti urez tot binele din lume si sa nu fii nevoita niciodata sa spui imi pare rau. sinceritatea si bunatatea din tine sa iti calauzeasca mereu sufletul. Sa ai o viata plina cu satisfactii si sa te bucuri alaturi de cei dragi.

Dr. Dobos Cornelia
De Gaftone ioan pe 05 Decembrie 2010

Va urez sa ramaneti tot asa.

Contact Dr. Dobos Cornelia

Adresa

Petre Ispirescu, 14, Bistrita-Nasaud, Bistrita

Telefon 0741.990.844
Site www.cabinetginecologiebistrita.ro
Email corneliadobos@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari