Dr. Dinu Florin Albu
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dinu Florin Albu

Dr. Dinu Florin Albu medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale.

Dr. Dinu Florin Albu medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie I

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Dinu Florin Albu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic Daca nu era dansul copilul meu nu ar fi trait.
De FRATILA AURELIA pe 23 Iulie 2011

Il recomand este un medic exceptional am nascut cu dansul si acum 19 ani si acum 8 ani cand din cauza unor probleme cu placenta copilul meu nu ar fi trait daca nu era dansul. Multe multumiri.

Dr. Dinu Florin Albu
De Cc pe 02 Decembrie 2010

Foarte bun.

Este un doctor minunat
De Angela pe 11 Mai 2010

Mie mi s-a parut un medic exceptional si profesionist.

Un medic foarte bun
De Diana Rotaru pe 11 Mai 2010

Eu am nascut cu dansul si a fost foarte bine. A avut rabdare cu mine si a fost ok.

Dr. Dinu Florin Albu
De Mia pe 11 Mai 2010

Toate prietenele mele se duc la dansul si sunt multumite!

Dr. Dinu Florin Albu
De Dorina Ilie pe 11 Mai 2010

Eu caut la un medic seriozitate si profesionalism si asta am gasit la acest doctor!

Medic bun
De Mirela Anghel pe 11 Mai 2010

Dupa parerea mea este un medic bun si mie imi place foarte mult cum m-a tratat. Este atent la toate detaliile si verifica foarte riguros totul.

Medic profesionist
De Flory33 pe 11 Mai 2010

Este un medic foarte bun! Il recomand din tot sufletul!

Multumita
De Alexandra Marin pe 11 Mai 2010

Este un medic profesionist si isi face bine treaba. Nu este foarte vorbaret, dar conteaza foarte mult sa ai incredere in el.

Dr. Dinu Florin Albu
De Maria Toma pe 11 Mai 2010

Domnul doctor este cel care mi-a urmarit sarcina si tot cu dansul am nascut. Totul a decurs bine si sunt multumita pentru ca am nascut un baietel sanatos. Trebuie doar sa aveti incredere in dansul.

Contact Dr. Dinu Florin Albu

Adresa

Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari