Dr. Dinca Gabriela
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Dinca Gabriela

Dr. Dinca Gabriela medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, ecografie ginecologica.

Dr. Dinca Gabriela medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, ecografie ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Dinca Gabriela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Dinca Gabriela
De Laura pe 01 Mai 2011

Este o doctora foarte buna, putin prea ocupata , in special la Sanador, dar mertita din plin.
Oricum isi cunoaste foarte bine pacientele si se implica foarte mult, prin comunicare buna si amabilitate.

Dr. Dinca Gabriela
De ELENA DANIELA DIN TARGOVISTE pe 22 Decembrie 2010

Subscriu celor afirmate! Gabriela Adriana Dinca, este un medic foarte bun. sufletista si profesionista. Unul dintre acei medici pentru care important este sa fie pacientul bine! Se poate sa fi medic bun sa-ti respecti meseria aleasa si sa-i respecti si pe ceilalti! trebui numai sa vrei! Doamnei doctor numai ganduri bune! De la o fosta pacienta.

Dr. Dinca Gabriela
De Mihaela pe 02 Decembrie 2010

Doamna doctora este o adevarata profesionista. Fetita mea traieste datorita doamnei doctor. Am avut o sarcina cu probleme, am facut foarte multe analize, ecografii, dar a meritat. Dumnezeu sa ii dea sanatate, este un om foarte bun.

Dr. Dinca Gabriela
De Pisi pe 29 Octombrie 2010

Mergeti cu mare incredere la acest medic, a salvat, salveaza si va salva multe vieti si suflete!

Dr. Dinca Gabriela
De Nicoleta pe 23 August 2010

Am avut mari probleme si eu si verisoara mea. Tot ce tine de aceasta doamna e numai la superlativ. Si profesie si omenie.

Dr. Dinca Gabriela
De Iulia pe 15 Mai 2010

Este de treaba.

Contact Dr. Dinca Gabriela

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari