Dr. Dimitriu Rodica
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Dimitriu Rodica

Dr. Dimitriu Rodica medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Cabinetului Helpis Dr Ioana Pop din Galati.

Dr. Dimitriu Rodica medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Cabinetului Helpis Dr Ioana Pop din Galati.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinetul Helpis Dr.Ioana Pop Galati

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0374.004.993 / 0755.125.535

Ai folosit serviciile Dr. Dimitriu Rodica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Dimitriu Rodica
De Claudia Budescu pe 17 Octombrie 2017

Este o doamna doctor excelenta.

Dr. Dimitriu Rodica
De Adina pe 30 Iulie 2016

Buna ziua! Imi poate spune cineva datele de contact ale doamnei doctor sau cat este costul unei consultatii la dansa va rog?

Dereglari hormonale
De Ioana pe 10 Februarie 2016

Buna ziua! Am.si eu o intrebare am deregari hormonale, asa mi s.a sous la doctor deoarece nu.mi vine ciclul regulat. Pot ramane insarcianata? Am doar 19 ani si de aceea nu am luat pastile pana acum.

Dr. Dimitriu Rodica
De Parlog iuliana pe 02 Aprilie 2014

Este o persoana foarte sociabila, comunicativa si atenta si poti avea toata increderea in ea. Poti vorbi cu ea ca si cand ai vb cu o mama si iti explica tot ce vrei sa stii.

Dr. Dimitriu Rodica
De Nicoleta pe 31 Martie 2011

Este foarte deschisa si poti discuta cu dumneaiei, te face sa intelegi problemele pe care le ai. Multa sanatate si putere de munca!

Dr. Dimitriu Rodica
De Andreea pe 22 Martie 2011

Doamna doctor este o persoana cu un caracter puternic si este foarte ambitioasa. Va urez cat mai multe successe.

Contact Dr. Dimitriu Rodica

Adresa

Comertului, Galati, Galati

Reper Complex Comercial Dunarea, Micro 19
Telefon 0374.004.993 / 0755.125.535
Site www.helpis.ro
Email office@helpis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari