Dr. Diaconu Minodora
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Diaconu Minodora

Dr. Diaconu Minodora medic obstetrica ginecologie, Cabinet ginecologie Dr. Diaconu Minodora Iasi.

Dr. Diaconu Minodora medic obstetrica ginecologie, Cabinet ginecologie Dr. Diaconu Minodora Iasi.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet ginecologie Dr. Diaconu Minodora

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0232.215.940

Ai folosit serviciile Dr. Diaconu Minodora?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

parere
De Hutu Ana-Maria pe 14 Ianuarie 2015

Este singurul medic care are o grija deosebita atunci cand te consulta. Am incredere in d-ei si o recomand cu caldura!

parere
De Hutu Ana-Maria pe 14 Ianuarie 2015

Este singurul medic care are o grija deosebita cand te consulta. Am apreciat acest lucru inca de la prima vizita (noiembrie 2013).

Dr. Diaconu Minodora
De Gabriela pe 18 Octombrie 2011

Profesionalismul dumneaei este depasit doar de faptul ca este foarte comunicativa si sufletista.

Dr. Diaconu Minodora
De ARCANA IRINA pe 04 Septembrie 2011

Eu o cunosc din 2007 si am dus 2 sarcini la termen si am avut ceva probleme, dar cu ajutorul ei am reusit sa aduc pe lume 2 fetite superbe. Eu o recomand, din toata inima. Este un medic bun.

Contact Dr. Diaconu Minodora

Adresa

Bulevardul Stefan Cel Mare Si Sfant, 14, Iasi, Iasi

Telefon 0232.215.940
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari