Dr. Dascalu Alina
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Dascalu Alina

Dr. Dascalu Alina - medic specialist obstetrica-ginecologie, activeaza la Maternitatea Polizu din Bucuresti si la Centrul Medical Sanador.

Dr. Dascalu Alina - medic specialist obstetrica-ginecologie, activeaza la Maternitatea Polizu din Bucuresti si la Centrul Medical Sanador.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Maternitatea Polizu

Ai folosit serviciile Dr. Dascalu Alina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic! Respect!
De Elena pe 10 Ianuarie 2018

Recomand cu încredere si cu mare drag. Am nascut doi băieți frumosi si sănătoși datarita Dumneaei!
Multumim Doamna Doctor!

Nu! Nu și iar NU!
De Amy pe 20 Noiembrie 2017

M-a diagnosticat greșit fără a face vreo analiza, nu m-a lăsat sa vorbesc, nu o interesează nimic despre pacient, pare ca se grăbește, ca are ceva mult mai important decât sa vada ce ai(eu venind de urgenta ca ma simteam foarte rău). E cel mai nasol medic cu care am avut ocazia sa interacționez. Lipsa de interes total. Și da, am și plătit. Pentru nimic!!! Am fost bineînțeles la o alta doctorița și nu avea nicio legătura ce a zis Alina, ca doctorița e mult spus pentru ce treaba face ea. Nu o respect deloc.
Evitați-o pe cât se poate. E o femeie rea care vrea bani....

Nu am cuvinte pt ai multum!!! 💝💝💝💐
De Nicoleta pe 11 Octombrie 2016

Va recomand din suflet acest medic,eu nu am cuvinte pt ai multumi, ce a facut pt mine si fetele mele!💝💗💖

Multumesc doamna doctor Dascalu Alina!
De Ionescu pe 15 Iunie 2016

Va recomand sa mergeti la doamna doctor cu incredere si inima deschisa! Dupa o sarcina oprita din evolutie din cauza trombofiliei pe care dumneaei a descoperit-o, mi a recomandat un tratament perfect pentru mine, si acum fix o saptamana am nascut cu dumneaei o fetita perfect sanatoasa, de 3.3 kg si 50 cm!nici in timpul sarcinii si nici in timpul internarii nu am ce sa reprosez. Va multumesc doamna doctor si cu siguranta la dumneavoastra vom apela pentru cel de-al doilea copil!

Hpv se poate trata
De Camy pe 25 Ianuarie 2015

Buna fetelor, am revenit la doamna doctor pentru o colscopie si un tipaj hpv. Am avut cin 1-2, hpv 18. Toata lumea spunea ca nu mai scap de hpv, dar uitati am reusit. Dupa tratamentele la doamna doctor am scapat de el, nu il mai am, iar colul e ok. Am facut erad, crema aldara, vaccin silgard chiar aveam virusul, mi s-a spus ca ajuta. Se poate trata hpv. Va recomand sa mergeti cu incredere. Sanatate fetelor!

Un medic extraordinar
De Garsia ana maria pe 05 Ianuarie 2015

O doamna doctor extraordinara ! Ii multumesc din tot sufletul pentru ca mi-a adus pe lume 2 fetite extraordinare una in 2002 si cealalta in 2006 pe cea mare am botezat-o exact asa cum o cheama pe dansa Alina Simona. I-am cunoscut fetele 4 la numar. Fete extraordinare la fel ca mama lor. Doua studente, una clasa a 7 a si cealalta clasa 0 sunt la fel de frumoase ca mama lor. Pe aceasta doamna doctor o pot numi doctorul sufletului meu!

Dr. Dascalu Alina
De Colceru maria pe 05 Decembrie 2014

Dupa o experienta neplacuta in Galati am ajuns la spitalul Sanador. Programarea mi-au facut-o copii, asa am ajuns la d-na doctor Alina Dascalu cu putina teama si mici indoieli in urma informatiilor primite.

Am mers la control si acolo am descoperit o "manuta" de femeie slabuta, frumoasa, calda, primitoare care mi-a explicat tot ce trebuia pe intelesul meu.

A urmat operatia, totul a fost bine. Doamna doctor a fost meru aproape de mine, atat personal cat si prin intermediul doamnelor asistente care si dansele au fost exstraordinare. Deci, va multumesc doamna Dr. Dascalu Alina ca existati si ca mai putem avea incredere in oameni. Va urez multa sanatate si sa ramaneti mereu asa cum v-am vazut eu.

Dr. Dascalu Alina
De Andreea pe 21 Noiembrie 2014

Rece, impersonala, cu atentie limitata la pacienta. Desi declarativ sustine nasterea naturala, cele mai multe nasteri sunt cezariene la rece.

Extraordinara
De Bianca Cristian pe 14 Noiembrie 2014

Este un medic care da dovada de profesionalism, intelegere, prietenie, un medic complet.
Am nascut cu dansa in 2013, iar acum ne pregatim din nou de o nastere! Am toata increderea in dansa!

Medic foarte bun
De Maria pe 30 Iulie 2014

Am nascut cu dna dr in martie 2014. Marturisesc ca am fost un pic rezervata fata de dumneaei, dupa 9 luni in care mi-a supravegheat sarcina. Insa in ziua in care am nascut, am descoperit in dansa o persoana foarte rabdatoare, dedicata, prietenoasa, un medic pe care te poti baza.

Era in clinica de la 7-8 dimineata, a stat cu mine pana am nascut (11 seara), nu m-a lasat medicului de garda, desi acesta era mana ei dreapta si imi facuse toate ecografiile in timpul sarcinii.

Am stat toata ziua in perfuzii, colul nu se dilata, probabil ca multi m-ar fi dus la cezariana dupa cateva ore. Dansa a preferat insa sa respecte dorinta mea de a naste natural, a aplicat tot ce stia si am reusit pana la urma.

Mi-a raspuns intotdeauna la telefon, indiferent de ora, m-a linistit si mi-a dat incredere daca uneori am fost speriata. La 1 luna dupa nastere eram deja la dimensiunile anterioare, refacuta complet, ma simteam excelent.

In mare parte aceasta se datoreaza cu siguranta si dumneaei. I-am dat 4 stele pentru ca nu isi apropie mai mult pacientele de dansa. Este rece, insa pana la urma conteaza mai mult sa fie eficienta.

Contact Dr. Dascalu Alina

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Reper acces metrou Gara de Nord, iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei;
tramvai: 24, 20;
troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021.6502.047; 021.6507.095; 021.2125.635
Site www.polizu.ro
Email sala_nasteri@polizu.ro;
neonatologie@polizu.ro;
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari