Dr. Danii Elena
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Danii Elena

Dr. Danii Elena, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Danii Elena, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Ai folosit serviciile Dr. Danii Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Medicul meu din , 2009
De URSAN PETRONELA pe 20 Martie 2017

O cunosc pe doamna Doctor din 2009,când l-am nascut pe cel mare la 7 luni,și al doilea tot dumneaei mi-a urmărit sarcina şi am nascut cu bine la termen,la orice consultaţie apelez mereu la Doamna Danii,pt că demult am avut chisturi ovariene şi mi-a recomandat injectabile.Şi decurand am mers pt un Papa Nicolau,aștept rezultatul.

Danii elena
De Ancuta.Popa197 pe 09 Martie 2017

Imi poate da cineva numarul de telefon al doamnei doctor?

Este un medic foarte bun
De Marin Florentina pe 15 Iulie 2016

Sunt pacienta dumneaiei si sunt mulțumită.este un medic foarte bun

DR Elena Danii
De Claudia pe 08 Iulie 2016

buna,ma poate ajuta si pe mine cineva cu un nr de telefon al d-nei elena danii?as vrea sa ma programez si eu la dumneaei

dr. Danii Elena de nota 10
De Mihaela agavriloae pe 12 Iulie 2015

am născut pe 25.05.2015 cu dumneaei. Am fost si sunt multumita de felul cum s-a comportat cu mine. Este o femeie si un doctor de nota 10. Ii multumesc mult!!!

19 05 2015
De Carmen Lucia pe 19 Mai 2015

un ginecolog de nota 1000... draguta si vesela care te incurajeaza la tot pasul. A facut parte din echipa de merici care m-a asistat la nastere si nu am decat cuvinte de lauda!

Nota 10 pentru doamna doctor Danii Elena!
De Ursachi Marinela pe 10 Februarie 2015

In anul 2013 am nascut natural cu ajutorul doamnei Danii Elena. Aveam 41 de saptamani si nu mai nasteam si dumneaei mi-a declansat nasterea dupa ce m-a vazut toata sarcina doar pe baza trimiterii de la doctorul de familie si plateam 50 lei ecografia in ambulatoriu la spitalul Cuza Voda din Iasi. Niciodata nu mi-a cerut bani sau sa se comporte urat cu mine sa inteleg ca ar vrea. Este un doctor foarte bun rabdator comunica este vesela si iti transmite incredere! Ii multumesc dumneai si moasei pentru ca m-au asistat la nastere dupa 6 ore de travaliu la ora 23:55 a venit pe lume fetita mea. Dupa ce am nascut am mers periodic la controale pe gratis si dupa 18 luni sunt sanatoasa, niciun moment nu mi-a sugerat sa fac cezariana dimpotriva m-a incurajat sa nasc natural.

Dr. Danii Elena
De NITA TEODORA pe 14 Noiembrie 2014

Eu am nascut pe 19 octombrie 2014 la dna dr. Danii prin cezariana si sunt multumita. Este o persoana de incredere, comunicativa si te incurajeaza tot timpul. Multumesc dnei dr. Danii pentru tot ce a facut.

Dr. Danii Elena
De Florina pe 17 Iunie 2014

Am nascut in decembrie 2013 natural 100% cu dumneaei. Este o persoana deosebita, calma, disponibila oricand, am avut parte cu dumneaei de o nastere foarte placuta si nu prea dureroasa.

Dr. Danii Elena
De Petronela pe 01 Martie 2014

O aprecizez pentru profesionalismul de care da dovada! O recomand tuturor!

Contact Dr. Danii Elena

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000 interior 111, 152, 239
Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari