Dr. Dalas Ecaterina
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Dalas Ecaterina

Dr. Dalas Ecaterina medic primar obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie si in colposcopie.

Dr. Dalas Ecaterina medic primar obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie si in colposcopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul medical Transmed Expert

program de consultatii:
luni - vineri: 17:00 - 20:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0232.22.22.72, 0730.60.27.01. 0744.576.820

Ai folosit serviciile Dr. Dalas Ecaterina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand !
De Lavi_pintili96 pe 12 Noiembrie 2018

Am fost la un control ginecologic la doamna doctor Dalas Ecaterina și vreau să spun că mi-a recomandat antibiotic fara a-mi recomanda și un probiotic și așa am ajuns sa am alte probleme din cauza dumneaei. Cu părere de rău eu nu as recomanda acest medic deoarece eu nu am văzut un medic mai dezinteresat ca doamna doctor ! Plus că m-a tratat cu foarte multa superficialitate și indiferența !

Imi doresc un doctor pentru bebelulsul meu
De Săndulache Mihaela pe 19 Februarie 2018

Sunt insarcinata
Sarcina dorita imi caut un doctor genecoloc care sa ne supravegheze pe tot parcursul timpului pana va veni pe lume bebe

Medic excelent
De SimonaB pe 17 Octombrie 2012

Este un medic extraordinar, atent si este alaturi de tine. Felicitari!

Dr. Dalas Ecaterina
De Geta pe 19 August 2012

Este un medic extraodinar, mi-a supravegheat sarcina foarte bine pe tot parcusul ei. Eu am decis sa-mi faca cezariana, si a decurs extraodinar operatia. Nu mi-a propus dumneaei cezariana sau natural. Ori de cate ori am nevoie de ea este disponibila. Cu respect, doamna doctor.

Dr. Dalas Ecaterina
De Elena pe 14 Noiembrie 2011

Buna, as dori si eu sa stiu cum ati nascut cu dr Dalas, ca eu as vrea sa nasc natural, dar am impresia ca ea prefera cezarienele. Mi-a urmarit sarcina de la inceput si a fost mereu foarte draguta si sper si la nastere sa ma asiste, chiar daca nu fac cezariana.

Dr. Dalas Ecaterina
De Lazar Ana Maria pe 19 Decembrie 2010

Un medic atent si competent, un om cu suflet mare, intelegatoare, deschisa si receptiva, mereu disponibila. Sistemul sanitar romanesc are nevoie de astfel de medici. Am un deosebit respect pentru doamna doctor. Mult succes in continuare!

Dr. Dalas Ecaterina
De Elena pe 07 Decembrie 2010

Eu am fost supravegheata pe toata perioada sarcinii de doamna doctor. A fost intr-adevar destul de dezinteresata pana sa imi dau seama ca nu face nici ea exceptie de la regula si trebuia "stimulata" la fiecare consultatie. Dupa aceea lucrurile s-au schimbat radical si a dovedit ca este o doctorita foarte buna. Dar in fond sa fim serioase cine? (si aici ma refer la tot sistemul sanitar) te baga in seama daca nu le dai bani, astea sunt vremurile.

Dr. Dalas Ecaterina
De TOMA pe 03 Decembrie 2010

Am fost la o consultatie la doamna doctor Dalas Ecaterina cu bilet de la medicul specialist cu diagnostic cu probleme mari ginecologice si ma repezit. Trebuia sa-mi faca o ecografie si ma repezit cu vb urate si ca ea nu face munca patriotica, dar nu e platita pentru asta? Pe bilet era eco pelvina.

Dr. Dalas Ecaterina
De Aniri pe 04 Noiembrie 2010

O singura data am fost la ea si a fost si ultima. Mi-a parut total dezinteresata de sarcina mea si am iesit din cabinetul ei plangand.

Dr. Dalas Ecaterina
De Alexa pe 18 Octombrie 2010

Subscriu la cele spuse mai sus si ii urez doamnei doctor multa sanatate.

Contact Dr. Dalas Ecaterina

Adresa

Soseaua Nationala, 178-180, Iasi, Iasi

Reper Zona Podul de Piatra
Telefon 0232.22.22.72 / 0730.60.27.01 / 0744.576.820
Site www.transmedexpert.ro
Email ecaterina.dalas@transmedexpert.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari