Dr. Cruciat Gheorghe
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Cruciat Gheorghe

Dr. Cruciat Gheorghe, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca.

Dr. Cruciat Gheorghe, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca

0264.192.771

Ai folosit serviciile Dr. Cruciat Gheorghe?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doamne fereste!
De Ioana pe 23 Noiembrie 2016

Am fost pacienta dansului cam intre anii 2008-2010; aveam o istorie de 2 avorturi spontane - din care unul in luna 5. M-a monitorizat pe parcursul celei de-a treia sarcini, cand a veni momentul sa nasc m-a tinut in travaliu in Gine 1 de luni de la amiaza pana miercuri seara, fara sa mi se faca un control in tot acest timp. Miercuri seara era de garda, asa ca am fost dusa in sala de nastere, aveam dilatatie de 8 cm, apa rupta de luni, 2 nopti nedormite...Copilul a avut de 2 ori cordonulombilical in jurul gatului, eu am sangerat - nu aveau calciu la sala de nasteri....sangerarea mi-a fost cumva oprita cu o papusa - in termeni medicali - in traducere pe intelesul profanilor, ca noi: un cearceaf rasucit pe care il baga in tine sa opreasca sangerarea. Si pe care il scoate a doua zi din tine cu aceeasi delicatete.
Precizez ca pe parcursul sarcinii m-am dus la control numai la cabinetul privat...deci ma cunostea suficient de bine.
Comentarii in plus? Nu cred ca isi mai au rostul.

Date de contact
De Avram anca pe 13 Mai 2013

Buna ziua,

Dr. Cruciat are cabinetul pe strada C. Brancusi nr. 29, telefon cabinet 0745.163.228. Raspunde operatoarea care este foarte amabila.

Date contact Dr. Cruciat Gheorghe
De Andreea pe 01 Aprilie 2013

Buna fetelor! As dori datele de contact ale Dl. Dr. Cruciat Gheorghe, am inteles ca lucreaza si la un cabinet privat, dar nu stiu daca sunt actualizate datele gasite pe net. Puteti sa-mi dati mai multe detalii? Multumesc mult.

Dr. Cruciat Gheorghe
De Anca a pe 27 Ianuarie 2013

Mii de multumiri Domnului Dr. Cruciat Gheorghe, datorita caruia ne bucuram acum de o fetita frumoasa si sanatoasa. Este un medic excelent, cu cele mai bune calitati, iar pe parcursul celor 9 luni de sarcina a dat dovada de multa rabdare, intelegere si profesionalism, iar la nastere a fost extraordinar! Il recomand din tot sufletul, deoarece este un om de nota 10* si un medic deosebit! Felicitari si multumiri intregului colectiv! Multumim!

Dr. Cruciat Gheorghe
De Anca avram pe 16 Ianuarie 2013

Am nascut si eu cu Dr. Cruciat in decembrie 2012, este un profesionist, un om deosebit, il preocupa problema pacientei, am colaborat foarte bine cu dansul, toata stima, il recomand cu caldura. Am fost super multumita!

Dr. Cruciat Gheorghe
De B. Moldvoy pe 06 Octombrie 2012

Va spun cu toata sinceritatea mea ca este un adevarat Geniu! Din prima mi-a pus diagnosticul corect. Pana sa ajung la acest om, am luat o mie si una de tratamente toxice si inutile, prescrise de colegii lui. Eram pe punctul de a pleca in Ungaria la Szeged, dar Dumnezeu m-a trimis la acest medic. Dintre toti cei mai buni, l-am ales pe Dr. Cruciat, si nu regret
nicio secunda! Este un adevarat profesionist, ultra calculat si precis. Mi-a facut o operatie de nota 10*****. Il recomand cu toata increderea mea.

Dr. Cruciat Gheorghe
De Iasmina pe 13 Octombrie 2011

Eu am nascut in vara acestui an (2011) cu acest medic. Era sa mor din cauza lui. Mi-a lasat uterul plin cu resturi si era sa fac septicemie daca mai stateam cateva zile. La nastere s-a comportat foarte urat, cu toate ca eu am nascut usor si nu am fost o gravida dificila. In timpul nasterii nici macar nu am scos un sunet de durere si am cooperat atat cu medicul cat si cu moasa! Este un om fara caracter! Nu sfatuiesc pe nimeni sa meraga la acest medic. Il intereseaza banii si atat, are un caracter egal cu zero.

Cel mai bun medic
De Petrean roxana pe 18 August 2011

Eu am nascut anul acesta cu domnul doctor cruciat si am fost super incantata de dansul.

Dr. Cruciat Gheorghe
De Ionela pe 13 Februarie 2011

Un profesionist care se respecta si care respecta pacientii. Un medic foarte capabil!

Dr. Cruciat Gheorghe
De Vio pe 22 Decembrie 2010

Medic de nota 10!

Contact Dr. Cruciat Gheorghe

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.192.771
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari