Dr. Cristureanu Viorel
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical
; maternitate

Dr. Cristureanu Viorel

Dr. Cristureanu Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Constanta. Competinte in: Laparoscopie, Colposcopie, Ecografie obstetricala.

Dr. Cristureanu Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Constanta. Competinte in: Laparoscopie, Colposcopie, Ecografie obstetricala.

Obstetrica-ginecologie;

Isis Medical Center, Constanta;
Centrul medical ProSana, Constanta;
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta;

Ai folosit serviciile Dr. Cristureanu Viorel?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un simplu multumesc
De Parvu Dumitra pe 06 Mai 2017

Cu recunostinta pentru asumarea neconditionata a riscului,pentru harul,corectitudinea si omenia sa, multumesc bunului Dumnezeu ca exista si ma rog sa-i dea sanatate, noroc si bucurii.

Dr. Cristurean
De Liliana pe 22 Februarie 2017

Mi l-a recomandat o prietena. La inceput am fost putin retinuta avand in vedere ca prietena mea a avut 3 intreruperi de sarcina (si nu din cauza medicului, sub nici o forma), dar pe toata perioada sarcinilor mele (2), a dovedit profesionalism, incredere, respect. Mentionez ca la primul copil am nascut in timpul noptii. Desi am nascut la un spital privat, nu a pierdut timpul si a fost acolo, m-a asistat la nastere si am nascut foarte bine si usor, cum s-a intamplat si la a 2a nastere, care a avut loc la ora 22. Nu am cuvinte sa ii multumesc! Copiii sunt foarte bine, eu m-am recuperat foarte bine. Desi nu sunt din CT, prefer sa stau 4 ore pe drum si sa merg la dansul decat sa il schimb, chiar si pt un control de rutina. Merg la dansul de 3 ani, deacum. In plus, oricat de serioasa ar fi meseria d-lui, nu poti pleca fara sa ai zambetul pe buze dupa o glumita potrivita momentului ­čść...

Dr. Cristurean
De Liliana pe 22 Februarie 2017

Mi l-a recomandat o prietena. La inceput am fost putin retinuta avand in vedere ca prietena mea a avut 3 intreruperi de sarcina (si nu din cauza medicului, sub nici o forma), dar pe toata perioada sarcinilor mele (2), a dovedit profesionalism, incredere, respect. Mentionez ca la primul copil am nascut in timpul noptii. Desi am nascut la un spital privat, nu a pierdut timpul si a fost acolo, m-a asistat la nastere si am nascut foarte bine si usor, cum s-a intamplat si la a 2a nastere, care a avut loc la ora 22. Nu am cuvinte sa ii multumesc! Copiii sunt foarte bine, eu m-am recuperat foarte bine. Desi nu sunt din CT, prefer sa stau 4 ore pe drum si sa merg la dansul decat sa il schimb, chiar si pt un control de rutina. Merg la dansul de 3 ani, deacum. In plus, oricat de serioasa ar fi meseria d-lui, nu poti pleca fara sa ai zambetul pe buze dupa o glumita potrivita momentului ­čść ...

O intrebare?
De Iusaina elena pe 31 Octombrie 2016

Dr Cristureanu lucrati si la spitalu mare? Si cum se numeste clinica la care lucrati?

consulta╚Ťie
De Corbu Ioana pe 05 Iulie 2016

Un medic exceptional si un om de încredere.

Profesionalism de inalta calitate
De Carmen pe 03 Iulie 2014

Il cunosc pe domnul dr de 14 ani. M-a asistat la 2 nasteri si ii sunt profund recunoscatoar s-a purtat exemplar cu mine si de aceea ii sunt profund recunoscatoare. Sincer nu am incredere in alt medic in domeniu, cred ca este cel mai bun din Constanta. Ii doresc multa sanatate si viata lunga pentru ca avem nevoie de dansul. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.

Multumiri
De Oana pe 06 Iunie 2014

Mii de multumiri Domnului dr. Cristureanu, mi-a facut histeroscopia si laparascopia cu succes. Este un om deosebit cand altii imi ziceau ca nu am sanse sa fac copii el mi-a dovedit contrariu. Mi-a dat incredere in sansele mele.

La multi ani!
De Violeta pe 10 Octombrie 2013

La multi ani, domnule dr. si insanatosire grabnica!

Dr. Cristureanu Viorel
De Camelia pe 09 Octombrie 2013

In 2008 am nascut prin cezariana la sp.judetean asistata de domnul Cristureanu. Un om deosebit, cum rar intalnesti inzilele noastre. La multi ani domnule doctor, succes pe viitor si sanatate multa va doresc de aici de la malul Dunarii (Harsova).

Dr. Cristureanu Viorel
De Vio pe 18 Septembrie 2013

Ii doresc multa sanatate sa se recupereze cat mai repede sa se reintoarca la serviciu, caci avem nevoie de el.

Contact Dr. Cristureanu Viorel

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari