Dr. Cristescu Ciprian
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Cristescu Ciprian

Dr. Cristescu Ciprian - medic spececialist obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

Dr. Cristescu Ciprian - medic spececialist obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie III

Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr Panait Sarbu (Giulesti)

021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Cristescu Ciprian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

miomectomie
De CLAU pe 01 Ianuarie 2016

Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Exceptional atat ca medic (nu numai pe partea de obstetrică ci și pe cea de chirurgie ginecologică) cat si ca OM! M-a salvat dintr-o situatie extrem de dificilă dovedind competență, calm si multă, multă modestie având în vedere operația complicată pe care a efectuat-o.

recomand cu incredere
De Voinopol stefania pe 03 Martie 2015

mi-a urmarit 3 sarcini. am nascut cu dansul 2 copii ca atunci cand l-am nascut pe cel mijlociu era in concediu si eu il sunam sa vina sa nasc cu dansul. chiar si atunci m-a lasat in grija unei doamne doctor care s-a ocupat exemplar de mine. de fiecare data am avut si nr. de telefon de acasa si pe cel mobil. nu am ce-i reprosa. primul copil nu cobora in bazin, la echografii nu s-a vazut ca era cordonul scurt. nici nu a clipit, a scos copilul cu forcepsul si copilul a fost bine. pentru mine este medicul la care pot sa apelez oricand fara strangere de inima. conteaza!

Dr. Cristescu Ciprian
De Mariana pe 18 Octombrie 2013

Cred ca depinde de la o pacienta la alta, eu nu l-as recomanda! Am nascut cu dansul, cu epidurala, am impins o data, de doua ori. S-a enervat si mi-a tras copilul cu forcepsul! Prea grabit, repezit. Acum la a doua sarcina tot la Giulesti nasc, dar am gasit o doctorita draguta, de treaba. O pot intreba orice, oricand!

Dr Cristescu Ciprian
De Fancyraluca pe 15 Decembrie 2012

buna Jak., as dori sa vorbesc mai multe cu tine daca se poate. Sunt insarcinata in 15 saptamani si sunt pacienta Dr. Cristescu de putin timp si ma intrebam daca ma poti ajuta cu informatii despre nastere, da-mi si mie o adresa de e-mail sau ceva sa putem vorbi. Merci.

Um medic minunat
De Feli pe 07 August 2012

Un medic de exceptie si un om extraordinar.

De nota 10
De Jak pe 09 Aprilie 2012

Domnul Dr. Cristescu este intr-adevar de exceptie! In curand voi naste cu el prin cezariana o fetita! Pe parcursul sarcinii s-a ocupat intr-adevar impecabil si a fost disponibil pentru orice problema la orice ora din zi si din noapte. Recomand tuturor gravidutelor :)

Dr.Ciprian Sristescu
De Andrada pe 19 Iulie 2011

Sunt pacienta dr. Cristescu din 1998.nu pot sa am decat cuvinte de multumire la adresa lui si sa sper ca vom mai avea si alti medici ca el pe viitor.am pierdut o sarcina anul trecut si acum nu mai reusesc sa raman insarcinata, dar sunt convinsa si am incredere ca dr. Cristescu va rezolva cumva problema mea si voi avea bebel cat mai curand.am citit tot felul de comentarii pe diferite forumuri, la adresa lui, bune si rele. Unele dintre ele mi se par aberatii scrise de niste cretini care nu au ce face sau care vor sa il denigreze, nu inteleg de ce, pe unul din putinii medici care inca isi fac meseria cu dragoste. Eu ii multumesc dr. Cristescu ca nu a plecat din tara si sper ca nu o va face.

Dr. Cristescu Ciprian
De Damian viorica pe 19 Mai 2011

Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un nr de tel al domnului dr. Cristescu .Trebuie urgent sa vb cu dumnealui. Multumesc frumos.

Dr. Cristescu Ciprian
De Bratu pe 16 Aprilie 2011

Buna, am nascut prin cezariana acum pe 16 martie dansul a ales cezariana pt ca fetita mea nu mai lua in greutate la 36 de saptamani am nascut-o la 2kg 130. Am iesit din spital la 2 kg 30 perfect sanatoasa si are 2kg 700. Acum imi pare rau ca nu mai ma duc la el in vizita. Il recomand cu toata increderea la toate burticile!

Dr. Cristescu Ciprian
De Ade pe 14 Aprilie 2011

Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste preturi? Cum merge nasterea la dl dr. Cristescu? Sunt in 15 saptamani, dar vreau sa ma pregatesc din timp sa nu fiu luata prin surprindere. In rest vad numai cuvinte de lauda la adresa lui, lucru care ma bucura enorm.

Contact Dr. Cristescu Ciprian

Adresa

Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
Email fiv@spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!